Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Java J2SE 5 Edition

Kategori: Bilgisayar Yazar: Herbert Schildt Yayınevi: Alfa Yayınları

Java J2SE 5 Edition

  • çevirmen: Taner Akbaş
  • Yayın Tarihi: 20.07.2001
  • Orijinal Adi: Java 2 The Complete Referance
  • ISBN: 9789752976757
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 1074
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
  • Boyut: 19.5 x 23.5 cm
Tanıtım Bülteni
Güncellenmiş 3. Basım.Java dilini ve temel kütüphanelerini öğrenin-Nesne yönelimli programlama kavramlarını öğrenin-Taşınabilir applet’ler ve uygulamalar inşa edin.-AWT’den tam olarak yararlanın.Düzen yöneticilerini etkili bir şekilde kullanın-Çok kanallım programlama yapısı ve yeni eşzamanlılık araçlarıyla programlarınızı güçlendirin-Collections Framework’ün gücünü hissedin.Java’nın ağ oluşturma ve görüntüleme sınıflarını uygulayın.Servet’leri, Swing’i ve JavaBeans’i keşfedin.NIO, jenerikler, otomatik kutulama, numaralandırmalar, vararg’lar ve metadata da dahil olmak üzere Java’nın en yeni özelliklerini öğrenin.Tüm kod örnekleri ücretsiz olarak Web’de!
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Java J2SE 5 Edition PDF 44.58 MB İndir
Java J2SE 5 Edition EPUB 49.82 MB İndir
Java J2SE 5 Edition MOBI 39.33 MB İndir
Java J2SE 5 Edition ODF 41.95 MB İndir
Java J2SE 5 Edition DJVU 52.44 MB İndir
Java J2SE 5 Edition RAR 34.09 MB İndir
Java J2SE 5 Edition ZIP 31.46 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Java için tam bir başvuru kaynağı. Javanın yeni özellikleriyle birlikte bütün temel konular anlatılmakta. Java programcılarının elinin altında bulunması gereken bir kitap.


güzel bir ktap.uygunda fiyat. konu anlatimi güzel trükce ondan iyi kaynak yok gibi saniyorum. önerilir….


Gerçekten diyer arkadaşların da ifade ettiği gibi kaynak bir eser tam bir referans.Daha öncesinde C, C++ gibi dillerde tecrübesi olmayanlar için ilk başlangıç olarak çok uygun mudur orasını bilemem ama azıcık bu dillerden anlayan yada Java’ya giriş babında bir şeyler öğrenmiş herkes için tavsiye edebileceğim bir eser.


Daha önce Numan Pekgöz’ün Java kitabını bitirmiş ve Java’yı okulda aynı zamanda ders olarak gören biri olarak söyleyeceklerim:İşin erbabından işin aslı…Java’nın ne olduğunu ister ayrıntısıyla ister yüzeysel olarak öğrenebileceğiniz;Piyasada çok fazla bulunmayan ve Kitapyurdu’nda normalden çok ucuz fiyata bulabileceğiniz(Bir Önceki Basımı 48 YTL idi Adana’da) Türkçe Tek Kaynak.%100 Tavsiye Ederim…


Oldukça pahalı bir kitap.AWT ile applet programlamak isteyenlere faydalı olabilir.Fakat J2EE yazacak arkadaşlara bu kitabı önermiyorum.Yazılım tasarımı kitaplarını incelemelerini tavsiye ediyorum.Sadece başlangıç seviyesinde Java programcıları için faydalı olabileceğini düşünüyorum.Kısa bir süre sonra yine yetersiz kalacağı kesin.İnternet üzerindeki Türkçe Kaynak Java sitelerindeki dokümanlarından da kolaylıkla Java ya giriş yapılabilir arkadaşlar..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*