Kategori: Bilim & Mühendislik
Yazar: Prof. Dr. Fikri Başoğlu
Yayınevi: Dora Yayınları
Yemeklik Yağ Teknolojisi
Tanıtım Bülteni
1.Hücrede Yağ Asitlerinin Oluşumu2.Gliserin Biyosentezi3.Trigliserit Biyosentezi4.Yağ Metabolizması5.Beslenmede Yemeklik Yağların Önemi6.Katı ve Sıvı Yağların Parçalanması7. Yağların Kimyasal Yapısı8.Ticari Öneme Sahip Yağlar9. Yağlı Tohum- Meyve Ticareti Ve Borsa Kriterleri10.Yağlı Tohumların Depolanması11.Ham Yağ Elde Etme Yöntemleri12.Ham Yağın Rafinasyonu13.Çeşitli Yağların Üretim Teknolojisi14.Margarin Üretim Teknolojisi15.Yağların Bozulması Ve Önleme Çareleri16.Sıvı Yağların Katı Hale Getirilmesi
Kitap Yorumları - (1 Yorum)
Kitaptan çok memnun kaldım.