Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Yemeklik Yağ Teknolojisi

Kategori: Bilim & Mühendislik Yazar: Prof. Dr. Fikri Başoğlu Yayınevi: Dora Yayınları

Yemeklik Yağ Teknolojisi

Tanıtım Bülteni
1.Hücrede Yağ Asitlerinin Oluşumu2.Gliserin Biyosentezi3.Trigliserit Biyosentezi4.Yağ Metabolizması5.Beslenmede Yemeklik Yağların Önemi6.Katı ve Sıvı Yağların Parçalanması7. Yağların Kimyasal Yapısı8.Ticari Öneme Sahip Yağlar9. Yağlı Tohum- Meyve Ticareti Ve Borsa Kriterleri10.Yağlı Tohumların Depolanması11.Ham Yağ Elde Etme Yöntemleri12.Ham Yağın Rafinasyonu13.Çeşitli Yağların Üretim Teknolojisi14.Margarin Üretim Teknolojisi15.Yağların Bozulması Ve Önleme Çareleri16.Sıvı Yağların Katı Hale Getirilmesi 
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Yemeklik Yağ Teknolojisi PDF 6.23 MB İndir
Yemeklik Yağ Teknolojisi EPUB 6.96 MB İndir
Yemeklik Yağ Teknolojisi MOBI 5.49 MB İndir
Yemeklik Yağ Teknolojisi ODF 5.86 MB İndir
Yemeklik Yağ Teknolojisi DJVU 7.32 MB İndir
Yemeklik Yağ Teknolojisi RAR 4.76 MB İndir
Yemeklik Yağ Teknolojisi ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (1 Yorum)


Kitaptan çok memnun kaldım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*