Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Korkmasaydın Ne Yapardın?

Kategori: Diğer Yazar: Bahar Eriş Yayınevi: Alfa Yayınları

Korkmasaydın Ne Yapardın?

Tanıtım Bülteni
Bir içinde yaşadığımız hayat var, bir de içimizde taşıdığımız. İçimizde anlatılmamış hikâyeler ve kullanılmamış potansiyeller taşırız. İçimize gömülü hayaller, bizden bir şeyler yapmamızı bekler.“Hayat kişinin cesareti oranında genişler ya da daralır.” diyor Anais Nin. Senin hayatında kaç cesaret denemesi var?Başlangıçta dizlerini titreten ama yaptıktan sonra seni büyüten neler yaşadın?Korkuna rağmen neler yaptın?Korkmasaydın ne yapardın?Bahar Eriş, yeni kitabında insanın dünya içinde kendi küçük dünyasını kurma çabasını anlatıyor. Öğrendiklerini ve düşündüklerini kendi hayatından da hikâyelerle paylaşıyor.Okura serpme kahvaltı tadında bir kültürel karışım sunuyor: Cesaretli kadın modelleri, azimli çocuk hikâyeleri, ebeveynlik halleri, kariyer kurma mücadeleleri, temel insanlık durumları, az gelişmiş ülke dumurları… Başka neler var? - Kendi en iyi versiyonunu nasıl bulacaksın?- Anne olmak ya da olmamak: Bütün mesele bu mu?- “Hak etme” kültürü mü “hak görme” kültürü mü? - Girdiğimiz savaşlar mı bizi yaralar, kaçtıklarımız mı?- Impostor sendromu: Kadının “iç güvesi” nedir?- Tutkun için evlere temizliğe gider miydin?
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Korkmasaydın Ne Yapardın? PDF 6.23 MB İndir
Korkmasaydın Ne Yapardın? EPUB 6.96 MB İndir
Korkmasaydın Ne Yapardın? MOBI 5.49 MB İndir
Korkmasaydın Ne Yapardın? ODF 5.86 MB İndir
Korkmasaydın Ne Yapardın? DJVU 7.32 MB İndir
Korkmasaydın Ne Yapardın? RAR 4.76 MB İndir
Korkmasaydın Ne Yapardın? ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Bahar Eriş gibi iyi bir hocanın kitabının kötü olacağını düşünmemiştim.


Bir süredir kişisel gelişim okumuyorum çünkü hep birbirini tekrar ediyordu ancak dün akşam okuduğum Bahar Eriş in kitabı bana çok şey kattı.Okumanızı tavsiye ederim


Değerli bilgiler öğrendim, bildiklerimi hatırladım. Yazara teşekkür ederim.


Kişisel gelişim kitapları genelde aynı şeyleri anlatıyor gibi gelir insana ancak insan bir okumada gelişimini tamamlayacak ‘oldum artık’ diyebilecek bir düzeyde değildir hiçbir zaman. O nedenle kitabı okumanızı öneririm. Belki eksik kalan yerinizi tamamlarsınız belki de kendinizde göremediğiniz noktayı bu sefer görürsünüz.


içinde farklı hayatlardan güzel örnekler barındıran sürükleyici ve keyifli bir kitap

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*