Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Azizler ve Haydutlar

Kategori: Edebiyat Yazar: Selman Bayer Yayınevi: Ketebe Yayınevi

Azizler ve Haydutlar

Tanıtım Bülteni
Yeni kurulan, Dünya Türk Olsun Başkanlığının ilk başkanı Nedret Bey ve kahraman sekretaryası dünya barışını tesis için büyük ve önemli bir göreve girişirler: Uluslararası Baca Temizleyicileri Konferansı düzenlemek! Güngörmüş bir ailenin kendi halinde çocuğu Bekir, devlette sakin bir liman aramaktadır. Fakat birtakım yanlış anlaşılmalar neticesinde kendisini Baca Temizleyicileri Konferansı’nın kelimenin tam anlamıyla “acayip” sekretaryasında bulur. Maruz kaldığı yoğun gündemde kaybolmamak için rahmetli büyükannesinden yardım istemekten başka çaresi yoktur. Konferans düzenlenebilecek midir, dünya barışının akıbeti ne olacaktır? Göbekli Teke, Alfons Cezmi, Kezban ve bakışsız bir kedi kara Kılbaz’ın tarassutu altında seyreden Bekir’e büyükannesi yardım edebilecek midir? Selman Bayer’den absürtlüklerle dolu bir kara komedi.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Azizler ve Haydutlar PDF 6.23 MB İndir
Azizler ve Haydutlar EPUB 6.96 MB İndir
Azizler ve Haydutlar MOBI 5.49 MB İndir
Azizler ve Haydutlar ODF 5.86 MB İndir
Azizler ve Haydutlar DJVU 7.32 MB İndir
Azizler ve Haydutlar RAR 4.76 MB İndir
Azizler ve Haydutlar ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Azizler ve Haydutlar PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Selman beyin bir kitabını ilk defa okudum. Dili kullanma bakımından fena değildi aslında. Kitap ilk 30 – 40 sayfa iyiydi sonrası için aynı şeyi söylemek zor benim açımdan. Gereksiz bir sayfa yığını gibi geldi bana. Karakterler çok yavan kalmış, sanki sadece isimleri var kendileri duman gibi şeffaf, pasif yetersiz gibi. Sonuç olarak zaman kaybına yakın diyebilirim şu arada yaptığı şakalar olmasa ki onlar keyifliydi.


az önce bitirdim. öncelikle saatleri ayrlama enstitüsüne benzerliğinden dolayı okudum. o kadar çok benzer yönü var ki bu yüzden çok keyif aldım. ama bunun dışında yazarın çok geniş çerçeveli hatta çerçeveye sığdırılamayan bir dili var. günümüzün dil oyunlarından tutun da arapça kökenli eski edebiyat üslubumuza uzanacak kadar. ve bunu yaparken akıcılığı ironisi hiç mi sekteye uğramaz. uğramadı. kullandığı deyimler atasözleri de ayrı bir övgüyü hakediyor. adının daha çok duyulması gerek. tereddütsüz alın.


Ben kitabı beğenemedim doğrusu. Ne kurgu ne olay örgüsü pek hoşuma gitmedi. Karakterlerede bir türlü ısınamadım. Zor bitirdim.


Ailesinin torpiliyle kariyer basamaklarını hızla tırmanan bir bakan; bakan abisinin sayesinde daire başkanı olan Nedret; Nedret sayesinde devlet memuru olan kedi Kılbaz; yalaka, liyakatsiz, muhteris memurlar ve akademisyenler ile dünyanın en absürd konferansının, uluslararası baca temizleyicileri konferansının düzenlenme sürecini anlatan harika bir memleket kara komedisi. Burada birçok haydut var, tek aziz merhum babaanne.


Selman Bayer’in tüm yazdıkları farklı bir kafanın ürünü. Bence okunmalı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*