Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Günahkar

Kategori: Edebiyat Yazar: Petra Hammesfahr Yayınevi: Epsilon Yayınevi

Günahkar

  • çevirmen: Zeynep Zuhal Göçmen
  • Yayın Tarihi: 27.07.2001
  • Orijinal Adi: Die Sünderin
  • ISBN: 9789753313360
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 399
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Bir yaz günü öğleden sonra, Cora Bender'le kocası minik bebeklerini alıp göl kıyısına giderler. Uzaktan bakıldığında, güneşli günün keyfini çıkaran, son derece normal bir aile gibi görünmektedirler, ama Cora Bender'in göl kenarındaki diğer genç annelerden bir farkı vardır. Cora, o akşam kocası ve çocuğuyla eve dönmeyeceğini bilmektedir, çünkü ölmeye karar vermiştir. Ancak bir anda her şey değişir. Akşam olduğunda, Cora Bender hâlâ yaşamaktadır ve bir cinayetin hesabını vermek zorundadır. Daha önce hiç görmediğini iddia ettiği bir adamı öldürmüştür. Bu genç kadının yabancı birini bıçaklamak için ne gibi bir nedeni olabilir?Cora, suçunu itiraf eder. Polis, dosyayı kapatıp mahkemeye, zanlının suçunu itiraf ettiğini, delillerin de çok net bir şekilde ortada olduğunu gösteren bir rapor sunmaya niyetlidir. Ancak Baş Komiser Rudolf Grovian, olayın sıradan bir dava olarak değerlendirilmesine karşı çıkar. Grovian, Cora Bender'in müthiş bir sır sakladığını düşünerek vakayı soruşturmayı sürdürür. Adım adım yol alarak ortaya çıkardığı şey ise, kâbus gibi bir yaşamdır. Başlamadan darmadağın olmuş, keder ve yalnızlık dolu bir yaşam...Petra Hammeesfahr büyük bir ustalıkla, ailedeki hataların ne denli yıkıcı olabileceğine ve bir çocuğun yalnızlığının varabileceği acı sonuçlara dikkat çekerken, insan ruhunun karanlık yanını da gözler önüne seriyor. Günahkâr psikolojik gerilim türünde, unutulamayacak bir başyapıt.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Günahkar PDF 16.56 MB İndir
Günahkar EPUB 18.51 MB İndir
Günahkar MOBI 14.61 MB İndir
Günahkar ODF 15.59 MB İndir
Günahkar DJVU 19.48 MB İndir
Günahkar RAR 12.66 MB İndir
Günahkar ZIP 11.69 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


PETRA TRAJEDİ AVINI CAMDAN GÖKYÜZÜ DE OLDUĞU GİBİ ŞATAFATLI BİR ZAFERE DÖNÜŞTÜREMİYOR BU KİTABINDA. GÜNAHKAR 2. SINIF GÖZARDI EDİLEN ACEMİ BİR YAZARIN KALEMİNDEN ÇIKTIĞI DÜŞÜNCESİNİ AZ FARKLA ENGELLEYEBİLİYOR. CAMDAN GÖKYÜZÜNÜ OKUDUKTAN SONRA OKUYUCUDA HAYAL KIRIKLIĞI UYANDIRIYOR.


Hiç birşey göründüğü gibi değildir.Cora Bender’in hikayesini okuduktan sonra sizde böyle düşüneceksiniz.Akıcı bir anlatım,ilginç bir hikaye,farklı bir son…Okunmaya değer bir roman..


kitabı 10 yıl önce okumuştum hala aklıma geldikçe etkilenirim.çok güzel bir romandı,bittiğinde çok üzüldüm.okurken hem merak ettim hem de bitecek diye üzüldüm…


Günahkar, insan ruhunun en gizli köşelerine kadar inip saklı kalmış olayları açığa çıkaran, başarılı; KLASİKLER arasına girmeyi hak eden, yıllarca unutulamayacak kadar etkili bir roman.Kitabın her sayfasında ağır psikolojik çözümlemeler olmasına karşın çok akıcı ve son sayfasına kadar okuru merak içinde tutan bir roman.Beni en çok etkileyen kısımlar Cora nın kardeşi Magdalena ile geçirdiği zamanlardı.Ayrıca Petra Hammesfahr “hasta” bir kadının çocuklarını ve kocasını nasıl berbat bir hayatın içine sürüklediğini çok iyi yansıtmış.Cora nın şu ruh halini hiç bir zaman unutamayacağım: ben doğarken annemin tüm gücünü emerek kardeşimin hasta doğmasına yol açtım…Bütün suç BENİM…


Kitapta psikolojik öğeler yerli yerinde kullanılmış,zaman zamanda verilen gerilim havasını hissetmemek elde değil.Birde çeviri güzel olsaydı okuyucu üzerinde müthiş bir etki yapabilirdi..Yer yer kötü çeviriye rağmen psikolojik gerilim sevenler için kaçırılmaması gereken bir kitap.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*