Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Atlantis’in Kalbi

Kategori: Edebiyat Yazar: Alyssa Day Yayınevi: Martı Yayınları

Atlantis’in Kalbi

Tanıtım Bülteni
“Ben de senin kalbinin içini görmüştüm, unuttun mu? Karanlığın arasında parlıyordun. Onur, cesaret ve görev aşkıyla sağlam bir iradeden oluşuyordun. Seni nasıl sevmem ki?”Bir başrahibin arzuları…Poseidon’un Başrahibi Alaric sevdiği kadın olan asilerin lideri Quinn’e bir söz vermiştir: Dostu Jack’i insanlığının son nebzesini de kaybetmeden kurtarmak zorundadır. Diğer yandan, bunu yapması halinde kötü bir durumla karşı karşıya kalacaktır; büyük aşkını, hayatını kurtardığı adama kaptırma tehlikesiyle... Ancak sonucu ne olursa olsun Quinn’in dileklerini yerine getirmek onun için her zaman ilk sıradadır.Yeniden doğan bir tehdit…Poseidon’un Trident’inin son cevheri, Atlantis’in gerçek kralı olduğunu iddia eden Yeniden Doğan Batlamyus adlı gizemli bir adamın eline geçmiştir. Ancak bu büyülü teröristin yegâne amacı kaos oluşturmaktır. Onu durdurabilecek tek savaşçı ise aşkın kuvvetli çekimiyle girdiği bir yolda uğraş vermekle meşguldür. Atlantislilerin deniz üzerindeki gücü de tufan oluşturabilecek büyüklüktedir ve Alaric, Quinn’in aşkı için tüm dünyayı yıkmaya hazırdır.Atlantis’in ölümsüz insanlarıyla vampir hükümdarlığı arasında savaş baş gösterdiğinde Atlantisli başrahip hem dünyasını hem de sevdiği kadını kurtarmak için çabalamak zorunda kalır ve bu savaşta hiçbir riskin göze alınması mümkün değildir.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Atlantis’in Kalbi PDF 6.23 MB İndir
Atlantis’in Kalbi EPUB 6.96 MB İndir
Atlantis’in Kalbi MOBI 5.49 MB İndir
Atlantis’in Kalbi ODF 5.86 MB İndir
Atlantis’in Kalbi DJVU 7.32 MB İndir
Atlantis’in Kalbi RAR 4.76 MB İndir
Atlantis’in Kalbi ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Poseidon’un Savaşçıları’nın hikayesi devam ediyor bu kitapta da. Seri kesinlikle sıralı okunmalı çünkü her ne kadar başka karakterler gibi görünse de kurgu birbirinin devamı niteliğinde. Bu kitap da ilk kitaptan beri aşkların gördüğümüz başrahip Alaric ile Quinn’in aşkını okuyoruz. Bence serinin en merak uyandıran aşkıydı. Aksiyon dolu, olayların bitmediği, su gibi akan, akıcı, sürükleyici, merak uyandırıcı ve bunun yanında da aşk dolu bir kitaptı. Fantatsik severlere tavsiye ederim.


Serinin en beklenen karakterlerinin hikayesi .. bana biraz hayal kırıklığı yarattı. Serinin başından beri olan kahramanların daha heyecanlı bir macerasını okumak isterdim.


Alyssa Day ‘den romantik fantastik ve maceralı bir kitap daha.


Harika bir seri ama keşke yayınevi bu kadar uzun ara vermese.


Serinin son kitabının uzun süredir basılmasını bekliyordum. Severek okudum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*