Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Kocamı Niçin Öldürdüm?

Kategori: Edebiyat Yazar: Laurre Buisson Yayınevi: Gendaş Yayınları

Kocamı Niçin Öldürdüm?

  • çevirmen: Can Erhan Kızmaz
  • Yayın Tarihi: 03.08.2001
  • Orijinal Adi: Blanquette
  • ISBN: 9789753083355
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 159
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Her kadın şu ya da bu nedenle kocasını günün birinde öldürmenin hayalini kurmuştur. Bu romanın kahramanı ise, kocasını "çılgınca sevdiği için" öldürüyor. O, kocasının her şeyi olmak istemişti: Eşi, metresi, kızı, kız kardeşi, annesi, sekreteri, yöneticisi... Kocasını kazanabilmek için bütün kariyerinden vazgeçti. Onu yanında tutabilmek için, tensel zevklerin uzmanı oldu; mükemmel bir eş ve aşçı kılığına büründü. "Bu kitap, sakin görünümünün altında, acımasız ve boğucu bir tutkuyu barındıran; sertliği ve şiddetiyle evliliğin çağrıştırdığı her şeyle çelişen bir aşkın kaderini yalın ve etkili bir dille anlatıyor."Valeurs Actuelles
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kocamı Niçin Öldürdüm? PDF 6.60 MB İndir
Kocamı Niçin Öldürdüm? EPUB 7.38 MB İndir
Kocamı Niçin Öldürdüm? MOBI 5.82 MB İndir
Kocamı Niçin Öldürdüm? ODF 6.21 MB İndir
Kocamı Niçin Öldürdüm? DJVU 7.76 MB İndir
Kocamı Niçin Öldürdüm? RAR 5.05 MB İndir
Kocamı Niçin Öldürdüm? ZIP 4.66 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kocamı Niçin Öldürdüm? PDF 6.60 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


değişik bir psikolojik vaka!!! yazarın bu ilk romanı için başarılı diyebiliriz. psikolojik romanlardan hoşlananlar için güzelbir kitap. akıcılığı da yakalamış.


hayatta okuduğum en ilginç kadın


Bir evliliği, evliliğin kadın açısından olan sorunlarını seriyor gözümüzün önüne esasen. Bu kitaptan şunu da anlıyoruz, erkeklere sakin bir şekilde her istediğini yapıyor görünüp, aslında siz her istediğinizi yaptırabilirsiniz. Olayın özü budur.


Kitap adındanda anlaşılacağı gibi bir cinayet hikayesini anlatıyor!Ama bu fiziki bir cinayet değil kocasına olan sevgisini aşırı kıskançlıklarla ölüme bile götürebilecek bir kadının hikayesi anlatılıyor kitapta.


Kitabın adı korkutucu gözükse de okuyucu daha da ürkütücü bir gerçekle karşı karşıya kalıyor.Kocasını sevdiğini söyleyen ama sapkınlık derecesine ulaşmış inanılmaz bir sevgiyle bütün diğer duygularını körelten bir kadının hikayesini buluyorsunuz. Emin olun hiçbir erkek böyle bir sevgiyi hak edecek bir suç işlemiş olamaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*