Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Jaws

Kategori: Edebiyat Yazar: Peter Benchley Yayınevi: Altın Kitaplar

Jaws

  • Dil: TÜRKÇE
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
Tanıtım Bülteni
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Jaws PDF 6.23 MB İndir
Jaws EPUB 6.96 MB İndir
Jaws MOBI 5.49 MB İndir
Jaws ODF 5.86 MB İndir
Jaws DJVU 7.32 MB İndir
Jaws RAR 4.76 MB İndir
Jaws ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


Sahaflarda bulunabilecek artık baskısı yapılmayan nadide bir eserdir. Kitabı ile filminin birbirinden farklı yönleri çok. Kitapta olup da filmde bulunmayan bir çok alt hikayeler vardır.


bilginin sürükleyici bir şekilde verilmesinin bir örneği diyebiliriz.. hem kendinizi kaptırmak hemde köpek balıklarını biraz daha tanımak nası bir arada olur derseniz buyurun buraya..


kitap filmi ile birebir örtüşüyor filmi izleyenler için kitabı okuyunca sadece birebir aynı şeylerle karşılaşılacağını bilmekte fayda var fakat filmini izlerken içinde kaybolamayanlar bu kitapla kendilerini kitapta kaybedebilirler edine bilenler için güzel bir kitap


Kitap okuyucuların hayal dünyalarını harekete geçiren bir eser olmaktan çok, o zamana kadar hakkında pek fazla bir şey bilinmeyen bu deniz memelisini insanlara daha yakından tanıtması açısından kıymetli bir eserdir. Bir anlamda Benchley “Jaws” kitabı ile bir ekolün başlatıcısı olmuştur. Kendisinden sonra bir çok yazar ve film yapımcısı Jaws filmine ve kitabına gösterilen ilgiden yola çıkarak bu konuda başka eserler ortaya koymuşlardır. Peter Benchley’in de bu kitabı yazarken belki de denizin bilinmeyen ve acımasız yönünü anlatarak dünya klasiklerine geçmiş olan “Mobydick” i örnek almıştır. Fakat yine de seçmiş olduğu detaylar ve sürükleyici anlatımı ile “Jaws” kitabını herkesin okuyabileceği bir macera ve korku eseri olarak insanlığa sunmuştur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*