Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Kanıt

Kategori: Edebiyat Yazar: Patricia Cornwell Yayınevi: Altın Kitaplar

Kanıt

  • çevirmen: Zeliha İyidoğan Babayiğit
  • ISBN: 9789754057706
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 319
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Beryl Madison biri tarafından gizlice izleniyordu. Tanımadığı kişinin iğrenç telefonlarından rahatsız olan kadın, Key West'e kaçar. Ancak, bir süre sonra Richmond'a dönmek zorunda kalır. Ve aynı gece cinayete kurban gider. Katili neden evine altığı anlaşılmaz...Dr.Kay Scarpetta bu karmaşık garip cinayetin soruşturmasına başlar. Onu hunlarca katleden katile Beryl neden kapıyı açmaşıtı? aKatili tanıyor muydu? Beryl'in ödül kazanmış bir yazarla kurduğu anlaşılmaz ilişki ve kendi yazdığı romanın müsveddelerinin ortadan kaybolması da, olayı gizemli bir yola sürükler. Beryl'in adımlarını izleyen Scarpetta, laboratuvarda mikroskop ve lazerli aletlerle başlattığı soruşturmanın sonunda kendini korkunç bir karabasanın içinde bulur.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kanıt PDF 13.24 MB İndir
Kanıt EPUB 14.80 MB İndir
Kanıt MOBI 11.68 MB İndir
Kanıt ODF 12.46 MB İndir
Kanıt DJVU 15.58 MB İndir
Kanıt RAR 10.12 MB İndir
Kanıt ZIP 9.35 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


Heyecanı yükseltmişken gereksiz tasvirlerle biranda düşüren, konudan konuya atlamada usta olan bir kitap. Akıldaki soruların cevapları ise basitçe varsıyımlar üzerine kurulmuş.
Yalın anlatıma ve basit bir kurguya sahip olan bu kitabı okurken çok sıkıldım ve sinirlendim; zaman kaybı olarak gördüğüm bir kitap.


39 yaşındaki adli tabibimiz Kay Scarpetta nın ağzından dinlediğimiz roman tam bir bilinmeyenle başlıyor.Genç, pek parlak bir kariyeri olmayan yazar Beryl tam da otobiyografisini yazdığı sırada öldürülür. Şüpheler küçük yaşından beri hamiliğini üstlenen ünlü bir yazarın üzerindedir. Beryl in yazdığı müsveddeler kayıp olduğundan kitapta ne olduğu bilinmemektedir. Ortada vahşi cinayetler işlemekten zevk alan bir cani, kayıp bir roman, sayısı giderek artan ölüler varken Kay hem canını hem de mesleği ve itibarını korumak zorundadır.Özellikle polisiye roman sevenler okumalı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*