Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
İkon

Kategori: Edebiyat Yazar: Frederick Forsyth Yayınevi: Altın Kitaplar

İkon

  • çevirmen: Meral Gaspıralı
  • ISBN: 9789754057201
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 477
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
1999 yazı; kıtlık, yüksek enflasyon, yolsuzluklar ve işsizlik Rusya'yı anarşinin eşiğine getirmiştir. Aynı yıl, eski bir çavuş olan Igor Kamarov Vatansever Güçler Partisi başkanlığına yükselmiştir.2000 yılındaki cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanacağı kesin gibidir. Parlak vaatlerle bütün Rusların kalbine girmiştir.Rusya'ya yeniden doğuşu vaat eden bu altın sesli adamın gücü nedir?Parti merkezinden çalınan bir belge Washington ve Londra'da geçmişi anımsayanları dehşete düşürmüştür. Batı'daki eski devlet adamlarından oluşan bir grup, Kamarov'la ilgil gerçeği Rus halkına duyurabilecek tek adamı Rusya'ya yollamaya karar verir. Jason Monk'a iki görev verilmiştir: Her ne pahasına olursa olsun Kamarov'u durdurup Rus ulusunu bir IKON'a , bir simgeye kavuştkurmak ve Kamarov'un güvenlik şefi Albay Grişin'le hesaplaşmak...Bunları yapabilmek için hayatta kalmak gerekmektedir. Ne var ki karşısındakiler çok tehlikeli ve acımasızdırlar. Zaman ise kısa , hem de çok kısadır.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
İkon PDF 19.80 MB İndir
İkon EPUB 22.13 MB İndir
İkon MOBI 17.47 MB İndir
İkon ODF 18.63 MB İndir
İkon DJVU 23.29 MB İndir
İkon RAR 15.14 MB İndir
İkon ZIP 13.97 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


daha çok kitap yazmasını istediğim bir yazarın çok güzel bir kitabı


Büyük yazarın Soğuk Savaş romanları ile geçen ömründen sonra kapitalist Rusya ya dönüşü. Soluksuz okunacak muhteşem bir roman. Herşey tadında. Gerilim, aksiyon, heyecan, betimlemeler, karakter analizleri, ne eksik ne fazla. Romanın tek kötü yanı bir Gaspıralı klasiği olan berbat çevirisi. Bu iğrenç çeviriye rağmen kesinlikle okunmalı.


insanların umutusuzluk içinde son deneme olarak gördükleri yöneticileri ne pahasına olursa olsun başa geçirdikleri durumlar her zaman eskisinden daha kötü ortamları doğurmuştur.kitap bu kaos ortamını konu alıyor ve clancy benzeri bir kurgu ile istihbarat alanında yoğunlaşıyor.meraklıları için fena sayılmaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*