Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Tanrının Yumruğu

Kategori: Edebiyat Yazar: Frederick Forsyth Yayınevi: Altın Kitaplar

Tanrının Yumruğu

  • çevirmen: Mehmet Harmancı
  • ISBN: 9789754055016
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 448
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Bütün savaşlar bir ders vermelidirler. Aksi taktirde boşuna savaşılmış olur ve ölenlerde boşuna ölmüşlerdir.Körfez savaşı iki açık ders vermiştir; eğer devletlerin bunu öğrenecek akılları olmuşsa.Irak rejiminin on yıl süreyle politik budalalık, bürokratik körlük ve kar hırsıyla korkunç bir düzeyde silahlanmasına izin verilmiştir. Bu savaş makinesinin sonunda imhası onun sağlanmasından çok daha pahalıya malolmuştur.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Tanrının Yumruğu PDF 18.59 MB İndir
Tanrının Yumruğu EPUB 20.78 MB İndir
Tanrının Yumruğu MOBI 16.41 MB İndir
Tanrının Yumruğu ODF 17.50 MB İndir
Tanrının Yumruğu DJVU 21.88 MB İndir
Tanrının Yumruğu RAR 14.22 MB İndir
Tanrının Yumruğu ZIP 13.13 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Okuması gerçekten zevkli,insanı yormayan ve de sıkmayan bir yapısı var kitabın.Edebi açıdan bir roman olarak değerlendirebiliriz.Bundan da ötesi bu kitabı okuduktan sonra insanın biraz ders alması gerektiğine inanıyorum.Günümüzde ayyuka çıkmış olan Ortadoğu projesinin bu aşamasında, ülke olarak bizi bekleyen tehlikenin farkında olmak zorundayız.Şu anda üzerimizde ne gibi gizli faaliyetlerin devam ettiğini sadece tahmin edebiliyoruz,duyuyoruz.(Tabii teori olarak değerlendimek kaydı ile…)Bu kitapta,batı dünyasının çok kardeşçe(!) birleşerek istedikleri bir ülkeyi nasıl istedikleri gibi bir hale getirebildiklerini görüyoruz.Buna karşı her an hazırlıklı olmak zorundayız.Diğer taraftan kitabı bir rehber olarakta kullanmak mümkün.İçerisinde satır aralarına sıkıştırılmış değerli bilgiler mevcut.Hiç istemeyiz ama dünyanın en tehlikeli bölgesinde bulunduğumuzu düşünürsek,bizi böyle bir sıcak temasın beklediğini söyleyebiliriz.Bu durumda kitapta verilen bilgileri kullanmamız gerekecek.Tabii karşımıza aldığımız düşmanlarında ne gibi faaliyetlerin içinde olduğunu ve ne kadar güçlü olduklarını,gizli faaliyetler konusunda ne kadar uzman olduklarını unutmamamız gerekir. Aslında bu kitabın okunması gerekli bir kitap olduğunu düşünüyorum.Öğreneceğimiz çok şey var…Yazar,bilmemiz ve düşünmemiz gerekli birçok konuya ışık tutuyor.Okuduğuma pişman değilim…


yazar diğer kitaplarında olduğu gibi yine sürükleyici bir dille bize 1.körfez savaşını bir başka boyuttan anlatıyor.kitap film gibi olduğu için bazen ayrıntı denebilecek kısımlar var fakat amerikan,ingiliz ve israil istihbaratı ve bunlar arasındaki işbirliğinin görülmesi ve anlatılması bakımından güzel bir eser.


bu kitabının da yeni baskısı yapılmalı bence


Bir savaş romanı olarak akıcı ,zevkli ama Amerikanın her zamanki gibi yaptığı her haltı sinema ve romanlar yoluyla temizleme çabasını gözardı ederseniz.Irak’ta yaptıkları katliamları yasal zemine taşıma gayreti bariz gözüküyor romanın her satırında.


Birinci körfez savaşının nedenleri, savaş öncesi hazırlıkları ve gizli operasyonları ile savaş başladıktan sonraki yapılan operasyonları Amerika ve İngiltere ekseninde kurgusal anlamda irdeleyen bir yapıt. Eserde özellikle gizli servislerin hedef ülke ve hedef ülke hedeflerine yönelik girişmiş oldukları etkinlikler de çarpıcı bir şekilde dile getirilmiş.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*