Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
En Güzel Hatam

Kategori: Edebiyat Yazar: Vi Keeland Yayınevi: Epsilon Yayınevi

En Güzel Hatam

Tanıtım Bülteni
Rachel, Caine West’le ilk kez karşılaştığında bir bardaydı. Onu en iyi arkadaşının dalavereci şerefsiz sevgilisi sanmış ve ağzına geleni söylemişti. Kusursuz bir gülümseyişe sahip arsız adamın onun sandığı kişi olmadığı ortaya çıktığında ise bir özür bile dilemeden kaçıp gitmişti. Sonuçta koca şehirde onunla bir daha karşılaşma ihtimali neydi ki? Ancak Rachel ertesi sabah sınıfa girip asistanlığını yapacağı yeni öğretmenini ilk kez karşısında görünce o kadar da şanslı olmadığını fark etti. Profesör Caine, bir gece önce barda başkasıyla karıştırıp hakaretler yağdırdığı adamdan başkası değildi. Yakışıklı öğretmeniyle yaptığı korkunç başlangıcın izlerini silmek için elinden geleni yapacak olsa da hayatın kendine göre planları olduğu ortaya çıkacaktı. “Burnu düz ve erkeksiydi, profilden bugüne kadar gördüğüm en kusursuz şey olmaya yakındı. Yandan bakınca kara kirpikleri olağanüstü görünüyordu. O çikolata rengi gözleri çevreleyen kirpikler için çoğu kadın bir servet öderdi. Çenesinde yeni yeni çıkan sakallar vardı ve kendimi onların tenimde nasıl hissettireceğini merak ederken buldum. Tam bu düşüncelerde kaybolmuştum ki birden bana baktığını fark ettim. Gözlerini kıstı, gülümsemese bile gözlerinde eğlencenin izini gördüm.”
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
En Güzel Hatam PDF 6.23 MB İndir
En Güzel Hatam EPUB 6.96 MB İndir
En Güzel Hatam MOBI 5.49 MB İndir
En Güzel Hatam ODF 5.86 MB İndir
En Güzel Hatam DJVU 7.32 MB İndir
En Güzel Hatam RAR 4.76 MB İndir
En Güzel Hatam ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Plajda sizi yormadan okunacak ve bir çırpıda bitecek eğlencelik bir kitap


Yazara bayılıyorum ve kitap mükemmeldi


Keeland favori yazarlarımdan olduğu için tereddüt etmeden, çıkar çıkmaz yeni kitabını da alıp okudum. Kesinlikle hayal kırıklığına uğramadım. Özellikle bu kitapta kendini aşmış diyebilirim. Eğlenceli, romantik, tutkulu, hareketli, duygusal ve oldukça sürükleyiciydi. Geçmiş ve şimdi şahane harmanlanmış ancak çocukluk travmaları okuru melankoliye sürükleyecek şekilde odak noktası haline getirilmemişti. Kah kıkırdayarak kah hüzünlenerek okudum. Yazarın üslubuna, espri anlayışına, ağzı bozuk karakterlerine, kurgusuna, akıcılığına bayılıyorum. Güçlü, ne istediğini bilen, kendi ayakları üzerinde duran, kırılgan ama sağlam kadın karakterleri ile yaralı, arsız ve fırlama erkek karakterleri… Özetle şahane bir romantik komediydi, zevkle okudum, şiddetle tavsiye ediyorum…


Çok akıcı yazılmış bir romantik komedi kitabı diyebilirim. Karakterler güzel, arada geçen espriler çok hoştu. Bu türü sevenlere tavsiyemdir.


Çok güzeldi. Keşke herkesin hayatında bi Caine West olsa.. 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*