Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Kan ve Onur

Kategori: Edebiyat Yazar: Sveva Casati Modignani Yayınevi: Doğan Kitap

Kan ve Onur

  • çevirmen: Pelin Erdoğru
  • Yayın Tarihi: 07.09.2001
  • Orijinal Adi: Donna d'Onore
  • ISBN:
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 360
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 14 x 23 cm
Tanıtım Bülteni
Sicilya'dan Amerika'ya uzanan sıradışı bir yaşamöyküsü.New York'un en ünlü avukatıyken ve şehrin belediye başkanlığına talipken ansızın kaybolan ve yıllar sonra Sicilya'da bir manastırda rahibe olarak ortaya çıkan bir kadın... Bir insanın yanlışlıkla öldürülmesinden duyulan vicdan azabı...New York'un en büyük mafya ailesinin himayesinde yetişen ve siyaset merdivenlerini hızla tırmanan bir genç kız...Siyaset ve mafya ilişkilerinin anlatıldığı, ölümün yaşamla kol kola olduğu bir kitap.İntikamın aşka galip geldiği sürükleyici bir öykü.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kan ve Onur PDF 14.94 MB İndir
Kan ve Onur EPUB 16.70 MB İndir
Kan ve Onur MOBI 13.18 MB İndir
Kan ve Onur ODF 14.06 MB İndir
Kan ve Onur DJVU 17.58 MB İndir
Kan ve Onur RAR 11.43 MB İndir
Kan ve Onur ZIP 10.55 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kan ve Onur PDF 14.94 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Okuyucuyu gerçekten meraklandıran ve hikayenin içine çeken bir kitap. Oldukça akıcı bir dili var. Düşük beklentilerle aldığım sonrasında çok beğendiğim bir kitap oldu tavsiye ederim.


Aşk,Mafya.İntikam…İntikamını Aşka tercih eden mafyanın içinde kalmış bir genç kızın hikayesi..Çok çarpıcı ibir hikaye idi..Tavsiye ederim…


Mafyanın ortasında genç ve güzel bir avukatın yer aldığı sürükleyici bir roman ve trajik bir son. Kurgu ve anlatım etkileyici, ilgilenenlere tavsiye ederim.


New York’un en ünlü avukatıyken ve şehrin belediye başkanlığına talipken ansızın kaybolan ve yıllar sonra sicilya’da bir manastırda rahibe olarak ortaya çıkan bir kadının öyküsü.Kitap çok akıcı ve akıl dolu sözler içeren bir kitap. Bir kızın hayatta neler yapabileceğini anlatıyor.


New York’un en ünlü avukatıyken ve şehrin belediye başkanlığına talipken ansızın kaybolan ve yıllar sonra sicilya’da bir manastırda rahibe olarak ortaya çıkan bir kadının öyküsü.Kitap çok akıcı ve akıl dolu sözler içeren bir kitap. Bir kızın hayatta neler yapabileceğini anlatıyor.tavsiye ederim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*