Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Yoksullar Mezarlığı

Kategori: Edebiyat Yazar: Patricia Cornwell Yayınevi: Altın Kitaplar

Yoksullar Mezarlığı

  • çevirmen: Zeliha İyidoğan Babayiğit
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 318
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 14 x 20 cm
Tanıtım Bülteni
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Yoksullar Mezarlığı PDF 13.20 MB İndir
Yoksullar Mezarlığı EPUB 14.75 MB İndir
Yoksullar Mezarlığı MOBI 11.65 MB İndir
Yoksullar Mezarlığı ODF 12.42 MB İndir
Yoksullar Mezarlığı DJVU 15.53 MB İndir
Yoksullar Mezarlığı RAR 10.09 MB İndir
Yoksullar Mezarlığı ZIP 9.32 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


Okuduğum en iyi polisiyelerden. Yansıtılan karakterler, olayların akışı, yazıların akıcılığı çok iyi. Kronolojik okunursa daha iyi olur. Bu seri mükemmel.


Katil belli olunca sıkılırım zannetmiştim ama merak içinde okudum…


Morg Çıkmazı´nın 5 yıl sonrası. Konu ağır, tasvirler insan ruhunu zorlayıcı. Gerilimi okumuyor hissediyorsunuz. İnsanın kafasında bir soru oluşuyor bunu kim niye ve nasıl yapar (3 soruymuş:). Cevaplar kitapta. Vahşetin nereye gideceğini merak ederken nereden çıktığını anlıyor ve şaşırıyorsunuz. Katile karşı duyduğunuz nefret (eğer hayranlık duyuyorsanız bir doktora görünün!) hiç beklemediğiniz bir kayaya çarpıyor. Ve gerçekten şaşırıp bu sefer kendi inançlarınızı sorgulamaya başlıyorsunuz. Bu sadece polisiye değil bence, hissedebilenler için derinlerde bir aile dramı da var. Suçluluk ve kurban olma duyguları. Bu kitapta P.Cornwell çemberi tamamlamış. En iyisi…


YOKSULLAR MEZARLIĞIPatricia CornwellAdli tabip Kay Scarpetta yine sıradışı bir seri katil ile yüzleşiyor.Scarpetta’nın başı,uyuşturucu ticaretine bulaşan Bölge Şerifi ile derde girmiştir,Şerif,Scarpetta’yı ortadan kaldırmaya çalışırken,katil Temple Gault,cinayetlerine devam etmektedir.Katil için imkansız diye bir şey yoktur.Scarpetta’nın kuzeni lezbiyen Lucy’nin oluşturduğu ve çevre bölgeler arasındaki bilgi akışını sağlayan bilgisayar ağına,Lucy’nin eski partneri aracılığıyla sızan Gault,Polis Departmanı’nın sırlarına ortak olmuştur.Scarpetta’nın evi ve işyerine girerek onun bazı eşyalarını-bu arada kredi kartını da- çalan Gault,kendisinden kaçılamayacağının mesajını vermektedir.Scarpetta bu oyunda hem av hem de avcı olduğunun ayırdına varır giderek.Düğümün çözülmesi,Gault’un son kurbanının kimliğinin belirlenmesiyle başlar.Son kurban,Gault’un ikiz kız kardeşidir.Amerikan ordusundan emekli saygıdeğer bir General’in Gault’un amcası olduğunun farkedilmesi,işleri zorlaştırırsa da çözüm yakındır artık.YOKSULLAR MEZARLIĞI sanırım CORNWELL’in ilk romanlarından birisi.Bazı boşluklar var romanda.Lucy’nin eski partneri Carrie ile ilişkilerinin kopma nedeni belirsiz,tıpkı Carrie ile Gault arasındaki işbirliğinin nedeni gibi.Peki, Gault salt kötülüğün yeryüzündeki temsilcisi olduğu için mi öldürüyor?Niçin ikiz kız kardeşinden nefret ediyor, kendini bildi bileli?Bence okuyun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*