Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Aşkın Üç Harfi

Kategori: Edebiyat Yazar: Niall Williams Yayınevi: Can Yayınları

Aşkın Üç Harfi

  • çevirmen: Ayça Sabuncuoğlu
  • Yayın Tarihi: 12.09.2001
  • Orijinal Adi: Four Letters of Love
  • ISBN: 9789750700682
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 312
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 12.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
William Couglan, Tanrı'dan geldiğine inandığı bir emirle işinden ayrılır, karısını, oğlunu terk ederek bütün zamanını resim yapmaya adar. Hayal kırıklığına ve yoksulluğa dayanamayan karısı bir süre sonra intihar edince, oğlu Nicholas, istese de nefret edemediği babasının peşine takılarak İrlanda'nın batısına doğru uzun ve unutulmaz bir yolculuğa çıkar. Başarılı olamayan ve Tanrı'nın kendisine verdiği kutsal emirden kuşku duymaya başlayan William, bir gün yaptığı bütün tabloları, evini ve kendini yakar. Babasından geriye kalan bir tek tablonun peşine düşen Nicholas'ın yolu güzel Isabel'le kesişir. Erkek kardeşinin başına gelen felaketten kendini sorumlu tutan Isabel yaşama küsmüştür. Aşkın Üç Harfi, aşka ve yitirişe, kadere ve mucizelere dayanan bir aşk öyküsü, bir masal.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Aşkın Üç Harfi PDF 12.95 MB İndir
Aşkın Üç Harfi EPUB 14.47 MB İndir
Aşkın Üç Harfi MOBI 11.43 MB İndir
Aşkın Üç Harfi ODF 12.19 MB İndir
Aşkın Üç Harfi DJVU 15.23 MB İndir
Aşkın Üç Harfi RAR 9.90 MB İndir
Aşkın Üç Harfi ZIP 9.14 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Aşkın Üç Harfi PDF 12.95 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


iki ayrı aile dramı anlatılmakta: ilkinde ressam olan memurluktan bir anda istia edip tanrının isteği bu diyerek geri kalan hayatını resme adayan vilyım,ailesinin çöküşünü hazırlamış eşi intihar etmiş oğu nikol le babşbaşa kalmıştır.Kendiside yangında ölünce oğlu babasının resimlerinin peşine düşer ve isabele yani ikinci dramın içinde kendini bulur isabel ise kardeşi ile oynarken kayalıklarda sean düşer felç olur isabel kendisini sorumlu tutar aileside. manastırda birine aşık olur ancak tek tataflıdır aşkı yani mutsuz hayat nikolde isabele kavuşamaz ve kaderini yaşar


Bazen akıcılıktan koptu, sıkıcı geldi ama bütünüyle fena sayılmaz.


Herkesin beyeniyle okuyacağı bir kitap tavsiye ederim.


bu fiyata böyle bir kitap gerçekten ender rastlanan bir durum olsa gerek. çünkü kitap; hikayesi olarak ve dili ve anlatımı olarak güzel ve kayda değer olmuş. okurken sıkılmıyorsunuz betimlemelere sıkça rastlayabilirsiniz ama kesinlikle sıkılmıyorsunuz.. okunacak bir kitap , aldığınızda ve okuduğunuzda pişman olmayacaksınız..


inanılmaz sürekleyici. elinizden bırakamayacaksınız…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*