Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Sessiz Kalan

Kategori: Edebiyat Yazar: Louise Penny Yayınevi: Martı Yayınları

Sessiz Kalan

Tanıtım Bülteni
Bu insanlar nazik ve ilgili görünebilirlerdi. Ama tehlikeliydiler. Başmüfettiş Armand Gamache, ters giden bir soruşturmanın sıkıntısını atmak üzere Québec şehrine gelir. Ancak burada da vahşi bir ölüm vakası yakasını bırakmaz. Saplantılı bir tarihçinin, Québec’in kurucusu Samuel de Champlain’in kalıntılarını arama serüveni cinayetle son bulmuştur. Başmüfettiş ne kadar uğraşsa da İngiliz ve Fransızlar arasında uzun zamandır için için yanan gerilimi ateşleyebilecek bu davadan kendini uzak tutamaz. Dört yüzyıldır toprağın altında bulunmayı bekleyen bir sır, uğruna cinayet işleyecek denli korkunç bir gizemi barındırıyor olabilir mi?
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Sessiz Kalan PDF 6.23 MB İndir
Sessiz Kalan EPUB 6.96 MB İndir
Sessiz Kalan MOBI 5.49 MB İndir
Sessiz Kalan ODF 5.86 MB İndir
Sessiz Kalan DJVU 7.32 MB İndir
Sessiz Kalan RAR 4.76 MB İndir
Sessiz Kalan ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


yeni bir polisiye serisine başlıyoruz


Yazarın tüm kitaplarını okudum. Polisiye sevenler için tavsiye edebileceğim bir kitap. Yazar diğer kitaplarında olduğu gibi bunda da insan karakterlerine ve insani ilişkilere ait bir bakış açısı da getiriyor. Kitapta yer alan iki temel olaydan birisi önceki kitabında yer alan hikayeyle bağlantılı ve onun devamı niteliğinde olduğundan bu kitabı okumayı düşünürseniz öncelikle Acımasız Hikaye isimli kitabı okumanızı öneririm.


Pek akıcı değil, konular bazen kopuyor. İdare eder.


Louise Penny kitaplarını seviyorum.Belki öyle dehşet içinde kalmıyorsunuz konu yönünden ama yine de kitapları kendini okutuyor. iyi bir gerilim kitabı…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*