Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Kant Ahlak Siyaset

Kategori: Felsefe-Düşünce Yazar: Aysel Demir Yayınevi: Siyasal Kitabevi

Kant Ahlak Siyaset

Tanıtım Bülteni
Bilindiği üzere Kant, felsefe dünyasının en önemli köşe taşlarından biridir. Her anlamda 18. Yüzyıla damgasını vuran filozof, bu eserde ahlaki ve siyasi yönüyle ele alınmaktadır. Koşulsuz buyruğu hem Ahlak Felsefesinde hem de Siyaset Felsefesinde açımlamaya çalışan Kant’ın söylemlerinin değeri günümüzde dahi paha biçilemezdir. Okuyucular için sade bir dille yazılan bu eser Kant’ı anlamada yol gösterici olacaktır.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kant Ahlak Siyaset PDF 6.23 MB İndir
Kant Ahlak Siyaset EPUB 6.96 MB İndir
Kant Ahlak Siyaset MOBI 5.49 MB İndir
Kant Ahlak Siyaset ODF 5.86 MB İndir
Kant Ahlak Siyaset DJVU 7.32 MB İndir
Kant Ahlak Siyaset RAR 4.76 MB İndir
Kant Ahlak Siyaset ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kant Ahlak Siyaset PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


Özellikle ahlak kavramının siyaset üzerindeki etkisini merak edenlerin mutlaka okumalarını tavsiye ederim. Yazar bu ikisi arasında çok iyi bir bağ kurmuş ve günümüz siyaset anlayışını Kant temelinde anlamamıza ışık tutmuştur.


Kant’ı anlaşılır bir dilde ayrıntılarıyla ele alan çok faydalı bir kitap. Kesinlikle tavsiye ediyorum.


Yazar, Kant’ın varlık, bilgi, insan görüşlerinden yola çıkarak ahlak felsefesi ve siyaset felsefesi arasındaki ilişkiyi ortaya koymuş filozofun önerdiği hak temelli “adalet, özgürlük ve eşitlik” ilkelerini öne çıkaran devlet modelini herkesin anlayabileceği bir üslupla anlatmıştır.
Kendi alanında yetkin bir akademisyen olan yazar, bilginin aktarılması konusunda da etkili olmuş, geniş bir okuyucu kitlesine seslenebilmiştir. Beşeri bilimler öğrencilerinin rahatlıkla yararlanabileceği bir kaynak eser ortaya çıkmıştır. Ayrıca kitabın, beşeri bilimler bölümlerinde okumayan ancak insana, topluma, bilgiye analitik bir tutumla yaklaşan tüm okuyucuların anlatılanları kavrayıp çıkarımda bulunabilecekleri bir eser olduğunu düşünüyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*