Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Gölge Yaşatan

Kategori: Edebiyat Yazar: Hakan Akdoğan Yayınevi: Doğan Kitap

Gölge Yaşatan

  • Yayın Tarihi: 04.10.2001
  • ISBN: 9789756612439
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 158
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Bedensiz bir gölgeden hem kaçan hem de onu yaşatan, çocukluğu çalınmış bir adam. Yaralı bir bilinçle, bilinçaltındaki sızılarıyla gidebileceği bir yer arıyor. Uyanıkken düş görülmeyen, gölgesiz, dünsüz bir yer... Düş... Gerçek... Bulantı... Ve bir belirip bir yok olan acımasız bir gölge. İnsan yeni bir yaşama başlamaya karar verirse yaralarını nerede bırakmalı?.. Ya o yaraları sırtlayıp peşinden gelen bir gölgeden nasıl saklanmalı?.. Nasıl?..
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Gölge Yaşatan PDF 6.56 MB İndir
Gölge Yaşatan EPUB 7.33 MB İndir
Gölge Yaşatan MOBI 5.79 MB İndir
Gölge Yaşatan ODF 6.17 MB İndir
Gölge Yaşatan DJVU 7.71 MB İndir
Gölge Yaşatan RAR 5.01 MB İndir
Gölge Yaşatan ZIP 4.63 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


nü peride adlı romanını okuduysanız yazarın devam niteliğinde olan bu romanınıda mutlaka okumalı derim.karakterlerin birbirleri ile olan ilişkisi,geçmiş ve günümüzün paralel kurgu ile bize sunulması gerçekten oldukça keyif verici ama beni en çok etkileyen teması düş ve gerçeklik kavramlarının yer yer iç içe geçmesi,yer yer birbirinin yerini alması oldu.


Kitap Nü Peride’nin devamı niteliğini taşımaktadır. Bir solukta okuduğum kitaplardan yalnızca birisidir. Okurseverlere tavsiye edebileceğim eserdir. Yalnızca şunu açıkça belirtmekte fayda görüyorum: Bu kitabı satın alacaklar öncelikle Nü Peride’yi kesinlikle okumalıdır diyorum.


Nü Peride ile tanıştığım yazarın bu kitabını da bir solukta okudum. Bitirdikten sonra saatlerce düşündüm Kerem’i, Timur’u, Numan’ı, Halil’i… Kitabın yarısından sonra yazarın ilk kitabı olan Nü Peride ile olaylar kesişiyor. Bu yüzden -tamamen bağlantılı olmasa da- Nü Peride’yi okuduktan sonra bu kitap okunursa olaylar daha sıkı kavranır diye düşünüyorum. Zaten her iki kitap da çok güzel, çok etkileyici… Hem fiyatı hem kalitesi hem de kitabın içeriği düşünüldüğünde şiddetle tavsiye ederim.


Hakan AKDOĞAN bence keşfedilmemiş yazarlarımızdan.nü peride yle aşık olduğum üslubunu bu kitapta pekiştirdim.kesinlikle tavsiye ederim.Edebiyat öğretmeniyim.Ama daha da önemlisi kitap kurduyum.Çok sevdiğim bir akıcılıkla ve kelime oyunlarıyla yazmış,insanın ruhuna işliyor yazıları.Sevgiler…


Sanki bana Nü Peride’nin devamı gibi geldi… Evet evet, kesinlikle devamı niteliği taşıyor ve bu kitapla olaylar son buluyor… Sonuç olarak beğendim…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*