Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Korku

Kategori: Edebiyat Yazar: L. Ron Hubbard Yayınevi: E Yayınları

Korku

  • çevirmen: Neşe Olcaytu
  • Yayın Tarihi: 10.10.2001
  • Orijinal Adi: Fear
  • ISBN: 9789753901734
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 168
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Profesör James Lowry ruhlara, cadılara ve şeytanlara inanmazdı. Yumuşak bir bahar akşamında şapkası kayboluncaya kadar ve birden bire yaşamının son dört saatini hatırlayamaz olmuştu. Sakin Üniversite Şehri Atworthy önce yavaş yavaş, sonra daha hızlı ve hatırlamaya çalıştıkça daha korkutucu bir şekilde değişiyordu. Lowry tüm dünyasını onun aleyhine çeviren karanlık bir şeytan tarafından izleniyor. Ve bu şeytan, gölgelerin arasından şu uyarıyı fısıldıyor: "Şapkanı bulursan kaybettiğin dört saati de bulacaksın. Bu kaybettiğin dört saati bulduğun an ölceksin!"
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Korku PDF 6.97 MB İndir
Korku EPUB 7.79 MB İndir
Korku MOBI 6.15 MB İndir
Korku ODF 6.56 MB İndir
Korku DJVU 8.20 MB İndir
Korku RAR 5.33 MB İndir
Korku ZIP 4.92 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


İyi ve değişik bir korku kitabı okumak isteyenlere harika bir tecrübe..En az korku filmi izlemek kadar heyecanlı..Hatta kendi hayal dünyanızda canlandıracağınız için daha da heyecanlı..


bir solukta okudum güzel bir kitap.psikolojik ağırlıklı.


Son derece yavan ve çocukça ele alınmış bir hikaye! Küçük bir kasabada yasayan Prof. Lowry şeytani varlıklara inanmadığını anlatan bir makale yazar ve bu varlıkların gazabına uğrar… Konu güzel gibi görünse de aslında son derece sıkıcı bir kitap!


Kitabı almadan önce yazarı tanımıyordum ve daha önce hiç kitabını okumamıştım.Ama kitapta yer alan diğer yazarların ve gazete yorumcularının övgüleri ile büyük beklenti içine girdim.Ama beklentilerimin karşılığını alamadım.


Kitabı bundan 4 sene önce okumuştum..Baştaki sahne bu yorumu yazmak için şimdi aklıma ngeliyor ve ben gene titriyorum..Hikayeyle baglantısı olmadıgı ve kitabın hemen başında geçtiği için anlatmamda bi sakınca yok..Adam bi profesörle konuşur odada ve pencere açıktır içeriye meltem havsı dolar..Konuşma esnasında kapı çok ama çok hafif bir şekilde oynar…Aradan 10 dk geçer ve adam şapkasını alıp adamla vedalaşırken kapı biraz daha oynar…Kapının arkasındaki karanlık çekil güneş ışığından kaçmnak isterken olur bu..Ama tabi rüzgardanda olabilir..İşte böyle bi kitap..Canavarlar yok Frankenstein yok..Gerçek ortam gerçek etli kemiklşi insanlar ve tamamen bir cehennemin ortası…Kitabı okuyunca şeytani güçlerden rahatsız olup odadan çıkıp biraz hava almak isteyeceksiniz…İyi okumalar…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*