Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Hayat Roman

Kategori: Edebiyat Yazar: Fidan Terzioğlu Yayınevi: Stüdyo Imge/era

Hayat Roman

  • Yayın Tarihi: 11.10.2001
  • ISBN:
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 224
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13 x 19 cm
Tanıtım Bülteni
Yıllardan 2001. Esas şehir İstanbul. Dublörü de var: New York. İyi-kötü, doğru-yanlış, kadın-erkek, sanal-gerçek, komik-trajik, geçici-kronik, işli-işsiz, güçlü-güçsüz hesaplarının iki yakası, hiçbir zaman, hiçbir yerde, bu kadar da darmaduman olmamıştı. Bu alemin sırlarıyla cebelleşenlerdensiniz, kaçarı yok; bu roman, bilmeden kan kardeşiniz. "Tesadüfler aslında tesadüf değilse, neden biz öyle zannediyoruz.""Görmemiz gereken şeyleri görmek istemediğimiz için."Acayip bir konuydu bu... Sanki bu kitabı okuyup bitirdiğim anda her şeyin sırrını sonsuza kadar çözecektim. Öyle hissettim.Otuzuncu yaş, hayatın anlamı, ekonomik çöküş, cinsiyet bunalımı, reklam bombardımanı, kişisel paranoya...Her zorluğun altından merakla kalkan bir roman.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Hayat Roman PDF 9.30 MB İndir
Hayat Roman EPUB 10.39 MB İndir
Hayat Roman MOBI 8.20 MB İndir
Hayat Roman ODF 8.75 MB İndir
Hayat Roman DJVU 10.94 MB İndir
Hayat Roman RAR 7.11 MB İndir
Hayat Roman ZIP 6.56 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Hayat Roman PDF 9.30 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


Çerez romanlar kategorisine giren iki buçuk üç saatte tüketilebilinen bir günce türü de denebilir bu kitap için. yine de sürükleme yetisi yüksek, okunabilitesi kolay ve aslında yazarının haberi olmadan bir basımevine ulaştırılıp daha sonra yazarına haber verilmiş ve yazarın kitabın sonunu tamamlamasıyla raflara ulaşabilmiş bir yaşam kesiti.


Kitap arkadaşımdan okumam için bana verilmişti. Bu yazarı ilk defa okudum ve başka kitaplarını da okumak istiyorum. Akıcılık sadelik ve eğlenceli bi dille yazılmış …


Okurken çok keyif aldığım romanlardan biri.Kitabın içinde bazen kendinizi buluyorsunuz..


sahafta gezerken gözüme çarpan, arkasındaki yazıyı okuduktan sonra beni meraklandıran bir romandı. ben daha ziyade sistem elestirisi beklerken alakasız çıktı. otuzlu yaşlarında, istanbul’da, ailesinden uzakta, yalnız yaşayan bir kadının güncesi şeklinde yazılmış. mizahi bir dili var denilebilir. okuması kolay bir roman, üç beş saatte bitti. ama beni çok tatmin etmedi. suya sabuna pek dokunmamış ve bazı düşünceler havada kalmış gibi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*