Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Tehlikeli Düşünceler

Kategori: Edebiyat Yazar: Laurent Lelouch Yayınevi: Doğan Kitap

Tehlikeli Düşünceler

  • çevirmen: Sema Rifat
  • Yayın Tarihi: 12.10.2001
  • Orijinal Adi: Les mauvaises pensees
  • ISBN: 9789756612392
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 150
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Çılgın ve baş döndürücü, tuhaf ve hüzünlü... İşte küçük Nathan'ın dünyası... Nathan'ın, çıldırmış bir dünyada, istemediği kehanetlerinin, cinsel takıntılarının ve suçluluk duygularının peşinde çıktığı yolculuk. 12 yaşındaki küçük Nathan'a olağanüstü bir yetenek miras kalmıştır. Düşünceleri okuyabilmektedir. Sanki köyün başına Kazaklar ve Bolşevikler yeterince bela değilmiş gibi! "Kahin" dayısı Benjamin öldürülünce Nathan köyünü terk etmek zorunda kalır. Böylece savaşın eşiğindeki Avrupa'da beklenmedik olaylarla dolu uzun bir yolculuk başlar. Viyana'da Freud'un bilinçaltına sızacak, Berlin'de sihirbaz olarak ün kazanacak, kötü amaçlarını sezdiği Hitler'i kıl payı elinden kaçıracak, denizleri aşacak ve ailesini kurtarmak için yaşlı kıtaya dönmeden önce Kudüs'te Mossad ajanı olacaktır. Yoksa her şey New York'ta yeni bir Machiavelli'ye ulaşmak için miydi?
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Tehlikeli Düşünceler PDF 6.23 MB İndir
Tehlikeli Düşünceler EPUB 6.96 MB İndir
Tehlikeli Düşünceler MOBI 5.49 MB İndir
Tehlikeli Düşünceler ODF 5.86 MB İndir
Tehlikeli Düşünceler DJVU 7.32 MB İndir
Tehlikeli Düşünceler RAR 4.76 MB İndir
Tehlikeli Düşünceler ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Tehlikeli Düşünceler PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


arkasini okuyunca insan mutlaka almak istiyor. Cocuk Freud’un bilincaltina sizmis Hitler’i elinden kacirmis falan… Ama kitapta bu bölümler ve daha bir cok bölüm, tek kelimeyle “zayif” bir tarzla yazilmis. Bunda kitabin 150 sayfa olması da etken tabi. Insan, “bu kitap söyle 300-400 sayfa olsaymis super olurmus” demekten alamiyor kendini.


bazen yazar düşüncesini çok kısa bi öyküde anlatabilir bazen ciltler dolusu kitapta anlatamayabilir. o yüzden kitapta anlatılan konunun can yakıcılığını kitabın hacmine bağlamak yanlıştır. benşm gibi mistsizm meraklı insanların okuyabileceği bir kitap. yükte hafif pahada ağır bir kitaptır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*