Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Eşiktekiler

Kategori: Edebiyat Yazar: Philippe Djian Yayınevi: Ayrıntı Yayınları

Eşiktekiler

  • çevirmen: Yaşar Avunç
  • Yayın Tarihi: 18.10.2001
  • Orijinal Adi: Maudit manege
  • ISBN: 9789755393308
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 318
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Eşiktekiler, "yırtıcı" bir aşkın anlatıldığı Betty Blue'nun devamı olarak da okunabilecek bir roman. Aşkın kanatlarında uçtuktan sonra baş aşağı yuvarlanmanın fotoğrafı... Anlamsızlığın, sıkıntının, üzüntünün, sersemlemenin, kahretmenin, saçmalamanın tezahürü... Philippe Djian Eşiktekiler'de kitabı yüzbinlerce basıma ulaşan, medyanın peşinden koştuğu, beğenilmenin karşı konulmaz cazibesini yaşayan, yani klasik "başarı" ölçülerine göre mutlu ve neşeli olması gereken bir yazarı anlatıyor. Ama yazar aynı zamanda ömrünün kırk yılını kariyer, ev, araba, banka hesabı, evlilik için harcamayı reddeden, vitrinlerin önünde kendi mezarını kazanlardan nefret eden biridir ve hayat karşısında bocalamaktadır... Yeteneğini yitirmiş bir kalple yaşadığı bocalamalar, dönüşü olmayan yolculuklarda, çoğaltılamayan hayatlarda, tereddütlü kadınlarda, sanatçı ortamlarında sürdürülen sahte ilişkilerde, sevgi ve arkadaşlığı özleyen insanlık hallerinde patinaj yapmaya başlar... Peki, hayatlarını "gülünç bir kaos" olarak yaşayanların sohbetlerinde nelerden söz edilir?: "Seninle ben kaybedeceğimizi bilerek oyuna katıldık", "Bukowski, Brautigan ve Kerouac bir süpermarketi dize getirememişti" ya da "Bir reklam filmi izlemek, her türlü umudu yitirmek ve boşluğun seyrine dalmak demektir..." Yeraltının eşiğinde yaşayanların romanı...
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Eşiktekiler PDF 13.20 MB İndir
Eşiktekiler EPUB 14.75 MB İndir
Eşiktekiler MOBI 11.65 MB İndir
Eşiktekiler ODF 12.42 MB İndir
Eşiktekiler DJVU 15.53 MB İndir
Eşiktekiler RAR 10.09 MB İndir
Eşiktekiler ZIP 9.32 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


bir efsane olan ‘betty blue’ eserinden sonra açıkçası beni pek tatmin etmedi, betty blue beni derinden etkilemişti, hayat tarzımı değiştirdi diyebilirim. belki de beklentim çok yüksek olduğu için hayal kırıklığına uğradım ama okunabilir bir kitap.


Eğer Betty Blue okuduysanız, bu kitabı da mutlaka okumalısınız. Çünkü kitap Betty Blue’nun devamı niteliğinde. Ama bu sefer Betty’nin yokluğu çok fazla hissedilse de; alıştığımız dil ve yaşam tarzı bizi derinden etkiliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*