Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Cennet Kelebeği

Kategori: Edebiyat Yazar: Bülent Can Yayınevi: Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık (kdy)

Cennet Kelebeği

Tanıtım Bülteni
Savaş başladığından beri nasıl bölük pörçük yaşıyorsa hayatı, uykuyu da bölük pörçük uyuyordu şimdi. Sevmeye doyamadığı eşine gitti gözleri, derin uykudaydı. O gül yüzünü seyretti dakikalarca, nefes alış verişini dinledi. Böyle zamanlarda, sevdiklerinin nefes alış veriş sesini duymanın insanın içinde bıraktığı huzuru yaşatacak hiçbir notanın, hiçbir sesin dünyada olmadığını düşündü. O altın sarısı saçlarını derin bir şefkat ve koruma içgüdüsüyle okşamak istedi. Ağır ağır kaldırdı sağ kolunu, hafifçe ilerledi eli, tam saçlarına dokunacakken hızlıca geri çekti. Bütün gece korkularını, en çok da Halid’i bekleyen geleceği anlatmıştı kendisine, çaresiz dinlemişti geleceğe dair ümit verememenin acısıyla. Yeni dalmıştı daha, kıyamadı derin uykusunu bölüp uyandırmaya. Ağır ağır kalktı yatağından, yanı başlarında mışıl mışıl uyuyan kelebeğinin yanına gitti.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Cennet Kelebeği PDF 6.23 MB İndir
Cennet Kelebeği EPUB 6.96 MB İndir
Cennet Kelebeği MOBI 5.49 MB İndir
Cennet Kelebeği ODF 5.86 MB İndir
Cennet Kelebeği DJVU 7.32 MB İndir
Cennet Kelebeği RAR 4.76 MB İndir
Cennet Kelebeği ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


Ezber bozan bir perspektif ve çok akıcı bir betimleme. Türkiye’de öteki olan herkesin kendinden bulabileceği öyküler. Empati kurduğunuz takdirde ağlamamak için kendinizi zor tutacağınız yaşanmış hikayeler. Son dönemlerde okuduğum en tesirli ve bir o kadar yalın, elimden bırakamadığım bir eser. Türk edebiyatında adından söz ettireceğini düşündüğüm yazarı (Bülent CAN) tebrik eder; yeni eserlerini merakla beklediğimi vurgulamak isterim.


12 kısa öykü ile hayatımızı kuşatan sorunlara, kâh nazik kâh sert dokunuşlar yaratmış Bülent Can… Mülteci dramından, kadınlarımızın acilarina, birlikte ev yaptığımız Ermeni taş ustalarına ve daha niceleri… Sabahattin Ali tadında öyküler, Bülent Can bu lezzete kendi özel tarifini eklemiş…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*