Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Çok Değiştim Senden Sonra

Kategori: Edebiyat Yazar: Fatih Aydın Yayınevi: Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık (kdy)

Çok Değiştim Senden Sonra

Tanıtım Bülteni
O daha çok küçükken annesi bir kazada hayatını kaybetmişti. Babasıyla bağlarını koparmış ve on yıldan fazla bir süre yurtdışında yaşamıştı. Döndükten kısa bir süre sonra babasına ait holdingde kimliğini gizleyerek çalışmaya başladı. Böylece ileride iyi bir patrondan öte iyi bir lider olabileceğini söylemişti babasına. İki üvey kardeşi vardı ve onların bir adım önünde olmak istiyordu.Babası çok zengin bir işadamıydı ve oğlunu mutlu edebilmek için her şeyi yapardı. Oğlu ile olan bağlarını güçlü tutmak için çok çabalamıştı fakat başarısız olmuştu. Oğlunun, sıradan biri gibi çalışmayı fazla sürdüremeyeceğini düşünüyordu. Bu iş uzadıkça yanıldığını anladı ve farklı bir planı olduğundan şüphelenmeye başladı ama ne olduğunu tahmin edemiyordu.Hayatın önlerine neler getireceğini sadece zaman gösterecekti.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Çok Değiştim Senden Sonra PDF 6.23 MB İndir
Çok Değiştim Senden Sonra EPUB 6.96 MB İndir
Çok Değiştim Senden Sonra MOBI 5.49 MB İndir
Çok Değiştim Senden Sonra ODF 5.86 MB İndir
Çok Değiştim Senden Sonra DJVU 7.32 MB İndir
Çok Değiştim Senden Sonra RAR 4.76 MB İndir
Çok Değiştim Senden Sonra ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Kitabın kendine has bir lezzeti var. Her yerde okuyabilir ve sayfaların içinde çabucak kaybolabilirsiniz. Okumaya başladığınız andan itibaren akıcılığından ötürü mola dahi vermek istemeyeceğiniz, okumayı sevmeyenlerin bile ellerinden bırakamayacağı bir kitap.


Sonbahar gelip de yapraklar sararırken romanın sayfalarında önce leyla ile hüzünlenip hayata isyan edyorsunuz sonra hayat bu ya emirleri o verip sizi kendine uyduruyor, elinizden düşmeden tek solukta okunuyor roman film tadında..


Okuyucusuna flash back yapan kitapları seviyorsanız doğru adrestesiniz. İstemsizce gözlerimde bir filme dönüşerek okudum kitabı. Tek bir ana karakter ile degilde birden fazla ana karakter ile ağırlanıyorsunuz.
Ferruh, Leyla, Nalan, Akman,Tülay.
140. Sayfada okuru heyretler içinde bırakan beklenmedik olay okuru şaşırtsada içine çeken bir hal alıp sizi derin bir iç burkuntusuyla bırakıyor.
Bir solukta okuyup bitirdiğim kitabın son sayfasından çıkarımım “ Hikayenin devamı olacak 2. kitabın beklentisi oldu. ( umarım yanılmıyorumdur)
Tavsiye ederim, heleki benim gibi uzun zamandir Roman okumadıysanız


Kitabın konusu çok yaratıcı, sade bir dil kullanılmış ve çok akıcı yazanın emeğine sağlık..


İnsanların bilerek veya bilmeyerek birbirinin hayatını nasıl etkilediğini ve alınan kararların, yanlış anlaşılmalarin hayatın akışını nasıl değiştirdiğini anlatan, karakter analizleri ile zamansal yolculuk ile sizi buradan alıp başka bir zamana götürecek, içinde sürprizler barındiran harika bir kitap. Mutlaka okumalısınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*