Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Hikayesini Arayan Gelecek

Kategori: Sosyoloji Yazar: Bekir Ağırdır Yayınevi: Doğan Kitap

Hikayesini Arayan Gelecek

Tanıtım Bülteni
Covid-19 öncesinde başlayan, ancak şimdi varlığını kuvvetle hissettiren bir çağ değişiminin ortasındayız. Küresel ısınma, iklim değişikliği ve azalan doğal kaynaklarla yerkürenin ritmi değişti. Bilgi devrimine giden yolda bildik hiyerarşik modeller çöktü, yepyeni iletişim biçimleri ve anonimleşen bilgi gündelik hayatı değiştirdi. Büyük göç dalgaları ve metropolleşmeyle insan hareketlerinin ritmi değişti. Belirsizlik ve karmaşıklık esaslı yeni bir çağın eşiğindeyiz... Dünya nereye gidiyor?Türkiye tüm bu dönüşümün neresinde?Geleceğe dair senaryoların çoğu distopik bir hikâye anlatırken, henüz hikâyesini bilmediğimiz geleceğin ütopyasını nasıl yazar, nasıl hayata geçirebiliriz? Bekir Ağırdır büyük birikimi ve KONDA araştırmalarının önemli verileriyle yola çıkarak yaşadığımız çağ, dünya ve Türkiye’yle ilgili sağlam değerlendirmelerde bulunuyor…
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Hikayesini Arayan Gelecek PDF 6.23 MB İndir
Hikayesini Arayan Gelecek EPUB 6.96 MB İndir
Hikayesini Arayan Gelecek MOBI 5.49 MB İndir
Hikayesini Arayan Gelecek ODF 5.86 MB İndir
Hikayesini Arayan Gelecek DJVU 7.32 MB İndir
Hikayesini Arayan Gelecek RAR 4.76 MB İndir
Hikayesini Arayan Gelecek ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Hikayesini Arayan Gelecek PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Bekir Ağırdır’ın özgün bakış açısı, değerli bir çalışma.


Oldukça akıcı bir kitap olduğunu düşünüyorum. Sayın Ağırdır her zaman olduğu gibi verilerle konuşmuş.


Dünyayı gelecekte ilgilendirendiren problemlerden bahsedilip özelinde Türkiye yle detaylandırılmış. Ülkemizde siyasi kutuplaşma vb sorunlar üzerinden KONDA verileri de kullanılarak sayısal ve sosyolojik incelemeler ve çözüm önerilerinde bulunulmuş, şahsen günümüze ve geleceğe ışık tutan bir kaynak niteliğinde okunmasını tavsiye ederim.


Bekir Beyi’in katıldığı bütün programları takip ediyordum. kitabında da bu programlarda savunduğu düşünceleri daha ayrıntılı okuma fırsatı buldum. bence günümüz entellektüellerinden kendisi. yalnız kitap biraz daha akademik, KONDA’nın verileri dışında başka kaynaklardan da yararlanan bir kitap olabilirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*