Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Mutlu İnsanların 100 Sırrı

Kategori: Kültür Yazar: David Niven Yayınevi: Altın Kitaplar

Mutlu İnsanların 100 Sırrı

  • çevirmen: Zuhal Yeke
  • Yayın Tarihi: 26.11.2001
  • Orijinal Adi: The 100 Simple Secrets Of Happy People
  • ISBN: 9789752102026
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 206
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
İnsanları neyin mutlu ettiği sorusu pek çok bilim adamını ve akademisyeni meşgul eden bir sorudur. Ancak yayınlanan kitap ve makalelerin çoğunun sıradan insanların anlayacağı dil ve üsluptan uzak olması bu konunun çok fazla anlaşılmamasına neden olmuştur. Sosyolog ve psikolog David Niven, yaptığı binlerce araştırma sonunda insanların nasıl dolu ve mutlu bir yaşam sürebileceklerini sade bir dille tüm meraklılarına anlatarak bu konuyu tekrar gündeme getirmiştir.Kendinize inanın, Fazla TV seyretmeyin, Sahip olduklarınızın keyfini çıkarın, Eğlenmeyi asla unutmayın.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Mutlu İnsanların 100 Sırrı PDF 8.55 MB İndir
Mutlu İnsanların 100 Sırrı EPUB 9.56 MB İndir
Mutlu İnsanların 100 Sırrı MOBI 7.54 MB İndir
Mutlu İnsanların 100 Sırrı ODF 8.05 MB İndir
Mutlu İnsanların 100 Sırrı DJVU 10.06 MB İndir
Mutlu İnsanların 100 Sırrı RAR 6.54 MB İndir
Mutlu İnsanların 100 Sırrı ZIP 6.04 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


Yazar insanın mutlu olması için gerekli 100 sırdan birinci sıraya, ” insanın bir amacı olmalıdır.” gerçeğini almıştır.(H.B.)İŞTE KİTAPTAN KÜÇÜK BİR BÖLÜMArkadaşlık paradan üstündür. “Para eldiven gibidir. Arkadaşlık ise senin elin gibidir.Biri yararlıdır,diğeri ise kalıcıdır.”


İnsanları neyin mutlu ettiği sorusu pek çok bilim adamını ve akademisyeni meşgul eden bir sorudur. Ancak yayımlanan kitap ve makalelerin çoğunun sıradan insanların anlayacağı dil ve üsluptan uzak olması bu konunun çok fazla anlaşılamamasına neden olmuştur. Bunun üzerine yaptığı binlerce araştırmayla insanların nasıl dolu ve mutlu bir yaşam sürebileceklerini sade bir dille anlatmaya çalışan ‘Mutlu İnsanların 100 Sırrı’ bu konuyu meraklılarına anlatarak tekrar gündemine alıyor.


Yol gösterici bir kitap. Ama önemli olan bu kitaptaki 100 temel kuralı uygulayabilmekte. Hayatın amacıda mutlu olmak değilmi ?


“Hiç kimse birini aniden mutlu edemez. Yapacağınız şey,kendi bakış açılarıyla neyin yararlı olduğunu görmeleri için onlara yardım edebilmenizdir. Yani onlara yol göstermek ve ilgileneceklerini ummak.”Sosyolog ve psikolog David Niven yaptığı binlerce araştırma sonucu bulduklarını insanların anlayabileceği ve normal hayatlarında uygulabilecekleri şekilde maddelemiş. Özetleyici bir başlıkla açılan her bölümde Niven kısa bir paragrafla başlığın ne demek istediğini anlatıyor ve sonra bunları gerçek hayattan alınmış olaylarla örnekliyor. Bazı başlıklar : kendinize inanın, fazla tv seyretmeyin, sahip olduklarınızın keyfini çıkarın, eğlenmeyi asla unutmayın …Mutlu insanla mutsuz arasındaki farkın, olaylara katılma ve olanlara gösterdikleri tepkilerden kaynaklandığına inananlardanım.Siz de mutsuz olduğunuzu düşünüyorsanız bunun nedenlerini kendinizde aramaya başlamak için bu iyi bir kitap.Kişilerin yerine kendinizi koyup olası tepkilerinizi ve sonuçlarını düşünün. Eminim bazı durumları kendiniz yaşamış gibi yakın bulacaksınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*