Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Kutsal Ahit

Kategori: Edebiyat Yazar: Tom Knox Yayınevi: Pegasus Yayınları

Kutsal Ahit

Tanıtım Bülteni
UĞRUNA CİNAYET İŞLENECEK BİR YALAN, UĞRUNA ÖLÜNECEK BİR GERÇEK GÜN YÜZÜNE ÇIKARILAN  Ünlü bir tarihçi Sahra Çölü’ndeki mağarada ölü bulunduğunda, eski öğrencisi Ryan Harper ona ne olduğunu öğrenmeye karar verir. Söylentilere bakılırsa tarihçi, yüzyıllar boyunca din adamları tarafından saklanan çok kıymetli bir dinî metni ortaya çıkarmıştır.  ESKİ BİR SIR  Bu sırada Cornwall’un gözlerden uzak bozkırında Mısır’la bağlantılı, korkunç ayinler baş göstermektedir. Davayla ilgilenen Dedektif Karen Trevithick kendini, en sevdiği insanın hayatını tehdit eden ürkütücü bir gizemin içinde bulur.  TÜM DÜNYAYI SARSACAK  Film yapımcısı Helen Fassbinder’ın da yardımıyla Ryan eski papirüslerdeki şifreyi çözmek için zamana karşı mücadele eder. Metnin sırrını kötü amaçlar için kullanmak isteyen kişiler tarafından takip edilen Ryan korkunç gerçeğe daha da yaklaşır. Tüm dünyanın tanıklık ettiği en büyük aldatmacayı gözler önüne seren o gerçeğe…   “Knox mükemmel bir beceriyle yazıyor ve işlediği konuya gerçekten hâkim. Eski çağlarda yaşayanlar, kurban edilen insanlar ve Orta Doğu’nun şeytanlarıyla ilgili araştırmalarını hikâyede kusursuz bir şekilde kullanmış.” Shotsmag 
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kutsal Ahit PDF 6.23 MB İndir
Kutsal Ahit EPUB 6.96 MB İndir
Kutsal Ahit MOBI 5.49 MB İndir
Kutsal Ahit ODF 5.86 MB İndir
Kutsal Ahit DJVU 7.32 MB İndir
Kutsal Ahit RAR 4.76 MB İndir
Kutsal Ahit ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Bu yazarın kurguları, olaylar örgüsü, başlı başına bir sanat eseri.
Antik bilgilerden yola çıkarak, onları dünyanın farklı yerlerinde birbirine benzer olaylar ile adım adım ilerleyen bir örgü ile birleştirip, işin içine cinayetleri de serpiştirdikten sonra, hikayenin sonunda hem dünyanın farklı yerlerinde gerçekleşen olayları birbiri ile kesişir hale getiriyor hem de cinayetleri çözüyor.
Artık son günlerini yaşayan İngiliz vatandaşı Yahudi Mısır tarihi uzmanı, Mısır’daki antik bölgelerinde, dininin önemli sırlarına sahip kutsal metinleri aramaktadır.
Aynı zamanda İngiltere’de bir grup satanist, ayinler düzenlemekte ve cinayetler işlemektedir.
Mısır’daki ele geçen antik belgelerde ortaya çıkan bilgiler Müslümanlık, Hıristiyanlık ve Yahudilik ile ilgili yerleşik inanışları kökten alt üst edecek türdendir.


Dan Brown tarzında kitapları sevenler için


Tüm kitaplarını severek okudum. Her yazdığı kitap ile daha iyiye doğru gidiyor. Yazarı ve kitaplarını tavsiye ederim.


Yine sıkılmadan okuyacağınız harika bir kitap. Tom Knox gerçekten bu işin uzmanı..


bu yazar on numara her kitabi baska guzel

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*