Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
NLP ve Başarı

Kategori: Diğer Yazar: Mehmet Öner Yayınevi: Kariyer Yayıncılık

NLP ve Başarı

  • Yayın Tarihi: 01.06.2005
  • ISBN: 9789758515226
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 200
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 14 x 21 cm
Tanıtım Bülteni
NLP, (Sinir Dili Programı) "bireysel mükemmelliğin bilimi ve sanatı" olarak adlandırılmaktadır. Bulunduğunuz durumun kaderiniz olduğuna ve kaderinizi değiştiremeyeceğinize ne kadar inanırsanız inanın, yanılıyorsunuz. Sinir Dili Programını (NLP) uygulayarak tutum, davranış ve alışkanlıklarınızı değiştirip yaşamınızı geliştirebilirsiniz. Çoğumuz yaptığımızdan daha fazlasını başaracak kapasitedeyiz ve hayatta birçok şeyi, kapasitemizin altında olan işleri yaptığımız için kaçırırız. Sinir Dili Programı (NLP) uygulayarak, başarı yolunda öncelikle atılması gereken dört adım vardır, buna başarının formülü de diyebiliriz. -İstediğiniz şeyin ne olduğunu belirleyin.-Harekete geçin.-Attığınız adımları kontrol edin.-Davranışlarınızda esneklik geliştirin.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
NLP ve Başarı PDF 8.30 MB İndir
NLP ve Başarı EPUB 9.28 MB İndir
NLP ve Başarı MOBI 7.32 MB İndir
NLP ve Başarı ODF 7.81 MB İndir
NLP ve Başarı DJVU 9.77 MB İndir
NLP ve Başarı RAR 6.35 MB İndir
NLP ve Başarı ZIP 5.86 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


bu kitabı çok başarılı bulmadım.klasik öğütlerle dolu.iş hayatında nasıl davranmamız gerektiği ile ilgili bilgiler içeren bir kitap.kitabın sonlarına doğru gerçekten sıkıldım.bu kitabı okumadan önce NLP yi gerçekten bilmek gerekiyor.


Beynin nesneleri algılama biçimleri, öğrenme aşamaları, etkin öğrenme için öneriler, temsil sistemi denilen göz erişim ipuçlarını bilmenin kişiye neler kazandıracağını anlatan klasik ama başarılı ve kendini okutturan bir kitap.


zevkle okuyabilirsiniz güzel bir kitap .


AÇILIMI NERO LIGUİSTIC PROGRAMMING OLAN NLP ,BEYNİN ZİHİNSEL İŞLEVLERİNİ KONTROL METODLARINI ÖĞRETİYOR.ZİHNİMİZİ KONTROL ETMEK ,HAYATIMIZIN KONTROLÜNÜ ELİMİZE ALMAKLA EŞ ANLAMLIDIR.BU NEDENLE ÇOK ÖNEMLİ BİLGİLER İÇERİYOR KİTAP.ÇAPALAMA YÖNTEMİ EN ÇOK İLGİMİ ÇEKEN KISIMDI.UYGULAMAK DA ÇOK KOLAY AYRICA.TAVSİYE EDERİM.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*