Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Teleny

Kategori: Edebiyat Yazar: Oscar Wilde Yayınevi: Chiviyazıları Yayınevi

Teleny

  • çevirmen: Birsel Uzma
  • Yayın Tarihi: 23.01.2017
  • ISBN: 9786054959457
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 216
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 2. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
“Batıl inançlar, dinin en eski ve sapkın şekli değil midir? Bir kurtarıcı, bir aracı, bir papaza gereksinim duyan din adamı değil günahkârdır. Çekeceğiniz bir ceza yoksa, din ne işe yarar? Din ‘doğaya aykırı’ olarak adlandırılan bir tutku için fren olamaz; aksine bu tutku doğamıza öylesinekök salmıştır ki, mantık bile ne kökünü kazıyabilir, ne de maskeleyebilir.”Oscar Wilde Eğer sizde şu hayatta  “en büyük kötülük yüzeyselliktir...” diyorsanız, “Teleny”yi mutlaka okumalısınız.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Teleny PDF 8.96 MB İndir
Teleny EPUB 10.02 MB İndir
Teleny MOBI 7.91 MB İndir
Teleny ODF 8.44 MB İndir
Teleny DJVU 10.55 MB İndir
Teleny RAR 6.86 MB İndir
Teleny ZIP 6.33 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Teleny PDF 8.96 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


Chiviyazıları diğer yayınevlerinin yayınlamadıkları ve yayınlamaktan çekindikleri kitapları yayınlıyor. Bu kitabın yeni baskısını uzun yıllardır bekliyordum. Sonunda çıktı. Çok güzel bir kitap. Aykırı edebiyat sevenlere..


Oscar Wilde Anarşist ve Eşcinsel bir yazardır. Bu kitabında iki tane erkeğin aralarında beslediği muhteşem ve sonsuz aşkını anlatmaktadır. Eşcinsel olun ya da olmayın bence herkesin okuması gereken bir kitap. Hele ülkemizde Eşcinsellere bu derece ön yargı ile bakılırken okunması gerekir. Kitapta sadece bir erkeğin bir erkeğe duyduğu ilgi, haz ve aşk anlatılmıyor aynı zamanda Hetero ilişkilerde var. Oscar Wilde’de alışık olduğumuz o muhteşem betinlemeleri bu kitabında da görebiliyoruz. Kitabın sonu harika bitiyor ve tek nefeste okunulabilecek bir kitap. Son söz … Şiddetle Tavsiye Ediyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*