Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Burası Radyo Şarampol

Kategori: Edebiyat Yazar: Şükran Yiğit Yayınevi: Iletişim Yayınları

Burası Radyo Şarampol

Tanıtım Bülteni
“Geçmişin çocukluk, geleceğin ise sadece bir bilinmezlik olduğu o boşlukta, ne çocuk ne de yetişkin olunan o on dört yaşın başıboşluğunda tek başıma ve her defasında daha büyük daireler çizerek evden okula, okuldan eve gidip geliyordum. Dinî inançlarım o yaş için fazla kuvvetli değildi ama yalnızlığımda tanrısal bir sebep olduğunu düşünmekten de kendimi alamıyordum. Çünkü tek çocuktum, çünkü solaktım, çünkü boyum yaşıtlarımın hepsinden uzundu ve hatta son günlerde sol ayağımın sağ ayağımdan daha hızlı büyüdüğünü gözlemliyor ve daha da büyümesinden korkuyordum."Burası Radyo Şarampol, hayatla başetmek için oyunlarına sarılan, yalnızlığını müzikle dindiren Filiz’in, Antalya/Şarampol Mahallesi’nden Berlin/Kreuzberg’e uzanan büyüme hikâyesi. İlk aşkın hiç unutulmayacak sarsıcılığı. Okul sıralarında ele inen cetvelin yakıcılığı. Radyonun ve arkadaşlığın efsunlu, sarıp sarmalayan dünyası...Şükran Yiğit, kendine özgü sıcak anlatımıyla Ankara, Mon Amour! ve Çatıkatı Âşıkları gibi çok sevilen kitaplarına bir yenisini daha ekliyor. İçinden şarkılar geçen, yürek ısıtan bir romana hayat veriyor...  
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Burası Radyo Şarampol PDF 6.23 MB İndir
Burası Radyo Şarampol EPUB 6.96 MB İndir
Burası Radyo Şarampol MOBI 5.49 MB İndir
Burası Radyo Şarampol ODF 5.86 MB İndir
Burası Radyo Şarampol DJVU 7.32 MB İndir
Burası Radyo Şarampol RAR 4.76 MB İndir
Burası Radyo Şarampol ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Burası Radyo Şarampol PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Yazar ile tanışma kitabımdı, sürükleyiciydi, çok karakterli bir kitaptı her şey çabuk başlayıp bitiyordu, yani okudum ama sanki bir şeyler tam oturmamış hissi uyandırdı, okunur mu okunur tabi ki ama yazar çok kültürlü, yazarın müzik, edebiyat bilgisini, kaygısını sürekli bir okura gösterme, iletme çabası vardi, bahsettiği müziği bilmiyor dinlemiyorsan anlattıkları bir boşluk sanki belki ben yanlış kitaptan başladım yazarı okumaya şimdi Ankara, Mon Amour u okuyorum.


Çok güzeldi,çook sevdim. Diğer kitaplarını da hemen okumak istiyorum..


çok güzel nostaljik bir tat bırakan insanı oradaymış gibi hissettiren bir roman


Tavsiye üzerine almıştım. Özellikle Antalya yı bilenler için daha keyifli bir roman olabilir.


2021 yazında ülkenin en güzel ormanları yanarken, geçmiş yıllara büyük bir özlem duyarken okuduğum, benim içime su serpen, akici keyifli bir roman ..Yazarın okuduğum ilk kitabıydı diğer kitaplarını da mutlaka alıp okuyacağım..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*