Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
İstanbul Portresi

Kategori: Edebiyat Yazar: Kayahan Demir Yayınevi: Timaş Genç

İstanbul Portresi

Tanıtım Bülteni
"İnsan neden unutur ve neden unutulmuşu hatırlar?Peki bir şehrin portresi resmedilebilir mi?Sanal âlemde işlenen bir cinayet... İstanbul'un çeşitli noktalarına bırakılan üç cansız beden... Doğu ve Batı resim sanatının öncüleri Vincent van Gogh ile Osman Hamdi Bey’i bir araya getiren akıl almaz olaylar silsilesi ve İstanbul'un kadim sokaklarında cirit atan Kaplumbağa Terbiyecisi kostümlü bir katil zanlısı...İstanbul Pera Müzesi’nde başlayan macera, Paris Louvre ve Berlin Alte Nationalgalerie Müzelerine kadar uzandıktan sonra Eskihisar Osman Hamdi Bey Evi ve Müzesi’nde son bulacak!İyilerin ve kötülerin iç içe geçtiği, Doğu ve Batı medeniyetlerinin harmanlandığı çok bilinmeyenli bir denkleme hazır olun!Şifre Bilimci Milas Ulukan ve Şifreli Dosyalar ekibinin başrolde olduğu soluk soluğa okunacak polisiye türünde bir İstanbul masalı..."
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
İstanbul Portresi PDF 6.23 MB İndir
İstanbul Portresi EPUB 6.96 MB İndir
İstanbul Portresi MOBI 5.49 MB İndir
İstanbul Portresi ODF 5.86 MB İndir
İstanbul Portresi DJVU 7.32 MB İndir
İstanbul Portresi RAR 4.76 MB İndir
İstanbul Portresi ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


İstanbul’u ve polisiye romanları sevenler için harika bir kitap.


15-18 yaş grubun severek okuyabileceği bir polisiye. Osman Hamdi bey hakkında bilgi edinmek açısından büyüklerde okuyabilir. Ben kitabı okuduktan sonra Osman Hamdi bey’in Kocaeli Gebze de bulunan ve şimdi müze olan(gezmek için kapalı ama bahçesinde gezinebilir, evden götürürseniz çay kahve içebilirsiniz.) gezdim. Benim için güzel bir okuma oldu.


Yazarın okuduğum 3. kitabıydı. Daha önce okuduğum Sultan’ın İntikamı ve Pera Palas’ta Gölge Oyunu kitaplarına göre daha derli toplu bir kitaptı ve kesinlikle daha güzeldi. Yazar kitabı yazarken çok fazla araştırma yapmış.

Diğer kitaplarında zaman zaman rahatsızlık duyduğum “şifre bilimci” ve “Engin Ar” tekrarlamalarını azaltmış, belki de bu yüzden daha hoşuma gitmiş olabilir.

Şaka bir yana diğer iki kitap daha çok ortaokul öğrencilerine hitap ederken bu kitap ortaokul öğrencilerine, lise öğrencilerine ve okumayı seven büyüklere de hitap ediyor. Bir yandan bir polisiye hikayesini okurken bir yandan İstanbul hakkında bilgiler, tarih, kültür sanat gibi ekstra şeyleri de öğreniyorsunuz. Kitapta günümüzün teknolojisi de konunun içine başarılı bir şekilde katılmış. Ben kitabı beğendim. Yazarın diğer kitaplarını da okurum.


Bana pek hitap etmedi ama bir şans daha verilebilir.


Kayahan Demir bu işi biliyor 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*