Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Kemik Kitabesi

Kategori: Edebiyat Yazar: Tuna Yukay Yayınevi: Ketebe Yayınevi

Kemik Kitabesi

Tanıtım Bülteni
Nuh’un gemisi, içinde insanlık tarihini değiştirecek bir sır saklıyor olabilir mi? Geçmiş büyük uygarlıklara ait, kaybolduğu söylenen gizli ilimlerin esrarengiz bir defterde yazılı olma ihtimali nedir? 2000’li yıllar İstanbul’unda bir hipnoz seansı, günümüzden zamanın yaratıldığı âna kadar sürecek çağlararası bir yolculuğa dönüşebilir mi? Tuna Yukay, Kemik Kitabesi romanında bir ihtimaller ve hikâyeler denizinde yüzüyor. Üstelik bu çalkantılı ve karanlık denizde bırakın yolunu kaybetmeyi, usta denizcilere has bir rahatlıkla ilerliyor. Yukay’ın, büyük bir hünerle inşa ettiği roman evreninde zaman doğrusallığını yitiriyor, bireyler yeniden kahramanlara dönüşüyor, gerçeklik yepyeni bir aynadan okura kendini gösteriyor. Yazar, Kemik Kitabesi’yle, büyük destanlara ve hikâye anlatıcılarına onların şanına yakışır bir selam veriyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kemik Kitabesi PDF 6.23 MB İndir
Kemik Kitabesi EPUB 6.96 MB İndir
Kemik Kitabesi MOBI 5.49 MB İndir
Kemik Kitabesi ODF 5.86 MB İndir
Kemik Kitabesi DJVU 7.32 MB İndir
Kemik Kitabesi RAR 4.76 MB İndir
Kemik Kitabesi ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kemik Kitabesi PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


Daha önce adını duymadığım bir yazardı. Yeni çıkanlarda görünce konusu ilgimi çekip edinmiştim okumaya ancak fırsat bulabildim. Yazarın 17 yıllık çalışmasının sonucuymuş kitap. Okurken bu derinliği, çabayı hissediyorsunuz zaten. Ortak bilinç temelinde, 4 farklı hikayenin kesişimini okuyoruz. Dili, ince mesajları, kurgusu beni bir hayli çekti kitaba.
Okurken sürekli bu kitaptan güzel film olur diye düşündüm. Okuyucusu bol olsun.


Okuduğum kitaplar arasında ilk üçe girer. Alt metni oldukça dolu bir kitap. Ortak akıl öyle güzel bir edebiyatla aktarılmış ki tüm maceralar içerisinde kendinizi kaybediyor her bölümle bambaşka birine dönüşüyorsunuz. Okumanızı tavsiye ediyorum.


İlk defa kitabını okuduğum bir yazar. Diğer kitaplarını da okuyacağım bir bağla bağladı kendine beni. Çok güzel bir kurgu. Felsefesi olan bir kitap. Sanki devamı varmış gibi hissettim. Umarım olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*