Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Senin Yolun Hangisi?

Kategori: Diğer Yazar: Bahar Eriş Yayınevi: Alfa Yayınları

Senin Yolun Hangisi?

Tanıtım Bülteni
İnsanın büyük arayışı: Hayatımla ne yapmalıyım? Kendini gerçekleştirme yolculuğunda, 3K'nın buluşması önemli: Kalp, karakter ve kabiliyet. Peki insan kalbini, karakterini, kabiliyetini ve kariyerini nasıl uyumlu hale getirebilir? Kendini bulmak, kabiliyetlerini keskinleştirmek ve hayat yolunu seçmek için ne yapabilir? Dr. Bahar Eriş bu kitapta kendini gerçekleştirmenin beş katmanını anlatıyor: Doğal eğilimlerimizi tanımak, istikrarlı motivasyon sağlamak, verimli çabalamayı öğrenmek, doğru destek sistemi bulmak. Bunları esnek, sağlam ve sarsılmaz bir karakter üzerine kuruyor. Akademik araştırmalardan antik filozoflara, efsane CEO’lardan bu toprakların düşünürlerine zengin kaynaklardan besleniyor. "Potansiyelini gerçekleştiremeyen organizma zamanla hastalanır." der Prof. William James. İçiniz işinize, yapınız yaptığınıza uymuyorsa bu kitaba bir göz atın. Çocuğunun potansiyelini keşfetmek isteyen aileler, çalışanlarını doğru değerlendirmek isteyen yöneticiler, öğrencilerini geliştirmek isteyen öğretmenler ve kendini büyütmek isteyen herkes için. Şu hayatta, senin yolun hangisi? Kalbin ne için çarpıyor? Sabah seni yataktan kaldıran ne? Sana verilene sen ne katabilirsin? Hangi alanda doğal yeteneklerin var? Güçlü yanlarını nasıl avantaja çevirebilirsin? Bambu gibi esnek, kaya gibi sağlam, akarsu gibi akışkan bir karakter nasıl geliştirebilirsin? DOĞAL EĞİLİMLERDoğal eğilim nasıl anlaşılır, ipuçları nelerdir?SÜRDÜRÜLEBİLİR MOTİVASYONSabah seni yataktan kaldıran ne? Sürdürülebilir motivasyonun sırrı ne?VERİMLİ ÇABAZamanını, enerjini, imkanlarını nasıl verimli kullanabilirsin?DOĞRU DESTEK MEKANİZMALARIPotansiyeli destekleyen/köstekleyen ekosistem, aile, öğretmen, nasıldır?SAĞLAM KARAKTERBambu gibi esnek, kaya gibi sağlam, akarsu gibi akışkan bir karakter nasıl gelişir?
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Senin Yolun Hangisi? PDF 6.23 MB İndir
Senin Yolun Hangisi? EPUB 6.96 MB İndir
Senin Yolun Hangisi? MOBI 5.49 MB İndir
Senin Yolun Hangisi? ODF 5.86 MB İndir
Senin Yolun Hangisi? DJVU 7.32 MB İndir
Senin Yolun Hangisi? RAR 4.76 MB İndir
Senin Yolun Hangisi? ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


farklı bir kişisel gelişim kitabı. yol gösterici nitelikte. okunmalı..


arkadaşıma hediye etmek için almıştım. çok beğendi


DAHA ÖNCE OKUDUKLARIMDAN FARKLI BİR KİŞİSEL GELİŞİM KİTABI. ANNE BABALARA YOL GÖSTERİCİ OLMASI AÇISINDAN DA DEĞERLİ BENCE. AYRICA ÖRNEKLERDE OLDUKÇA İLGİ ÇEKİCİ VE GÜZEL.


Bahar Eriş, kendini gerçekleştirmenin beş katmanını anlatıyor. Doğal eğilimlerimizi bulmak, bizi yataktan kaldıran gücü keşfetmek, verimli çaba harcamak, potansiyelimizi destekleyenleri bulmak ve bambu gibi esnek bir karaktere sahip olmak için tarihi olaylardan yola çıkıyor.

Şimdililerde lüks olan içe dönmek, kendimize bakmak ve potansiyelimizi keşfetmek için yol haritalarından biri.

Geçmişte kazanan ve kaybeden karakterleri okumak ve kendi yolumuzu keşfetmek için güzel bir eser. Tavsiye ederim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*