Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Alo Washington

Kategori: Siyaset Yazar: Yılmaz Polat Yayınevi: Alfa Yayınları

Alo Washington

  • Yayın Tarihi: 18.02.2002
  • ISBN: 9789752970281
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 185
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Türkiye milenyuma doğru gitmişti. Can çekişen ekonomi yoğun bakıma alınmış. Ankara “Alo Washington” diyordu. Gelen ekip hastayı merkezi Washington’da olan makinelere bağlıyordu. Hastanın durumu zaman zaman daha da kötüye gidiyor, ekip başı belli aralıklarla Washington’a alo demek zorunda kalıyordu. Kemal Derviş’in Türkiye’ye gelme süreci nasıl başlamıştı?Ecevit sonrası başbakanlık koltuğuna kim oturacaktı?Washington’un siyasi tercihi neydi?Terör Örgütü lideri Apo’nun Türkiye’ye teslimi nasıl gerçekleşti?Gazeteci-yazar Yılmaz Polat, Alo Washington’da bu sorulara cevap arıyor ve Türkiye hakkında üretilen teorileri günışığına çıkarıyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Alo Washington PDF 7.68 MB İndir
Alo Washington EPUB 8.58 MB İndir
Alo Washington MOBI 6.77 MB İndir
Alo Washington ODF 7.23 MB İndir
Alo Washington DJVU 9.03 MB İndir
Alo Washington RAR 5.87 MB İndir
Alo Washington ZIP 5.42 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Alo Washington PDF 7.68 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


Washington’un Türkiye üzerindeki etkisini somutlaştıran tanıklıklarla dolu bir kitap. Anlatım olaylar nedeniyle biraz kopuk ancak merak edenler için başlangıç noktası oluşturabilecek pekçok isim var.


Artık bu tür kitapları okumayacağım derim kendi kendime hep.. ama Yılmaz Polat gibi bir yazar okutuyor işte.. yani artık gına geldi bu FETO vs Din Baronlarından (ben muhakkik bir müslümanım elhamdülillah ve her daim attığım adımlara dikkat eden biriyim) zerre kadar sevgim kalmadı DİN’den İMAN’dan çok fazla bahseden insanlara karşı.. bu büyük bir gerçek şükürler olsun ki büyük dedemden gelen bir öğreti var sülalemizde ve bizler gerçekleri idrak edenlerdeniz..Alo Washington’u mutlaka okuyun.. hatta bağlantılı olarak özellikle de Abdullah AĞAR ve Erdal SARIZEYBEK’in de kitaplarını edinin ve kesinlikle okuyun.. aslında daha çok var ama aklıma gelenler bunlar..TANRI MUHAKKİK MÜSLÜMANLARI ve HER TÜRLÜ İNSANI bu Mukallit Müslümanların Şerrinden KORUSUN..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*