Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Elia

Kategori: Edebiyat Yazar: Yılmaz Şener Yayınevi: Ithaki Yayınları

Elia

Tanıtım Bülteni
Zamanın geçtiği ama hayatın durduğu yakın bir gelecek. Tarihsel alışkanlıklarda asılı kalmış, kendi huzurunu inşa etmiş bir ada ve her günü birbirine benzeyen ada halkı. Ta ki iki yabancı adaya ayak basana dek... Ve o günden itibaren hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Alışkanlıklar suskunluğa, suskunluklar haksızlığa, haksızlıklar cezaya dönüşür ve bu cennet ada âdeta cehennem oluverir. Yılmaz Şener, Elia’da yakın geleceğe çeviriyor yüzünü. Olması ihtimal değil, sadece zaman meselesi olan bir gerçeğe dokunuyor. Dili, kurgusu ve son âna kadar merak uyandıran konusuyla çarpıcı bir roman. “Belki de kafamızda uzun süre taşıdığımız düşünceler, hiçbir zaman eyleme dökmeyeceğimiz şeylere aitti. Yaptığımızı düşünerek yapmaktan kurtuluyorduk.”
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Elia PDF 6.23 MB İndir
Elia EPUB 6.96 MB İndir
Elia MOBI 5.49 MB İndir
Elia ODF 5.86 MB İndir
Elia DJVU 7.32 MB İndir
Elia RAR 4.76 MB İndir
Elia ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Elia PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


Henüz ilk cümlesinden insanı kavrayan bir kitap. Kurgusu ve akıcı dili ile heyecan ve merakla okudum. Gerçekten çok beğendim. Yılmaz Şener’in diğer kitaplarını da çok beğenerek okumuştum. Bu yüzden iyi bir roman olduğundan emindim.


1984 ve Fahrenheit 451 kitaplarını anımsattı. hemen hemen içinde yaşamış olduğumuz durumu itopik bir şekilde anlatmış. kitaptaki karakterlerin ruh hallerini o kadar güzel anlatmış ki bayıldım. herkes okumalı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*