Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Erkekleri Kullanma Kılavuzu

Kategori: Edebiyat Yazar: İlhan M. Uçkan Yayınevi: Gendaş Yayınları

Erkekleri Kullanma Kılavuzu

  • Yayın Tarihi: 27.02.2002
  • ISBN: 9789753083652
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 160
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Biz kadınların gündelik yaşamda oynadığımız küçük zeka oyunları, küçük tatlar... Kaprisler, ağlamalar, nazlanmalar, küçük tehdit ve şantajlar. Ayrıca her türden duygu sömürüleri ve bu teknikleri mükemmelleştirme yolları... Bu oyunları hiç oynamamış olanlarınız da vardır mutlaka. Belki yaptınız da olmadı... İşte kadınlarımız ve genç kızlarımız için ve "daha iyisini yapmak istiyorum" diyenleriniz için yapabileceğiniz egzersizler, ev ödevleri, aşk dersleri ve seks oyunları!..
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Erkekleri Kullanma Kılavuzu PDF 6.64 MB İndir
Erkekleri Kullanma Kılavuzu EPUB 7.42 MB İndir
Erkekleri Kullanma Kılavuzu MOBI 5.86 MB İndir
Erkekleri Kullanma Kılavuzu ODF 6.25 MB İndir
Erkekleri Kullanma Kılavuzu DJVU 7.81 MB İndir
Erkekleri Kullanma Kılavuzu RAR 5.08 MB İndir
Erkekleri Kullanma Kılavuzu ZIP 4.69 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Neşeli ve eğlenceli olacağını – kesinlikle faydalı değil- olacağını düşünerek aldığım ve okuduğum bir kitaptı. Anladım ki bir süre bi konu üzerinde yazı yazılınca o konunun uzmanı mı olunmuyormuş..


kitabın adından etkilenip almıştım ama erkekleri kullanmama yardımcı olmadı.


Pekte iyi niyetle yazılmış bir kitap değil. Kitabı, neler yazılmış acaba diye merak ettiğim için okumuştum, okumasamda olurmuş. Yazar eforunu boşa harcamış. Tabi işin birde piyasa kısmı var, mutlaka kendisine getirisi olmuştur. Yoksa ne diye kadınları bu kadar fettan gösterme gayretine girişsin ki…


Çok eğlenceli olacağını düşünerek aldığım ve bir hevesle okumaya başladığım, kocaman bir hayal kırıklığına dönüşen kötü bir kitap. Kim İlhan Uçkanı İlişkilerin bilir kişisi ilan ettiyse aklından şüphe etmek lazım. Bu kadar mı banal öneri bir arada olur, hayatı akışına bırakmak, duygularınla yaşamak hiç mi öğretilmemiş bu kadına, sürekli bir bizans oyunu havasında davranıyor. İlgilenen okuyabilir tabi ama bence zaman kaybı.


Bu hanıma ve kitaplarına önem verip alanları ve okuyanları anlamış değilim.. neden insanlar birbrlerini kullansınlar ve bunu neden bize sanat diye sunsunlar…Özellikle aile içinde bunun okunması ve yaşamı paylaşacağım diye yemin ettiğin insana rağmen bunu okuyup birde önermek içler acısı…..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*