Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Kod Adı Majestik

Kategori: Edebiyat Yazar: Ender Sevinç Yayınevi: Doğan Kitap

Kod Adı Majestik

  • Yayın Tarihi: 06.03.2002
  • ISBN: 9789756612736
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 310
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 14 x 23 cm
Tanıtım Bülteni
"... Salonda bir anda onun cansız bedeniyle baş başa kalmıştı... Başı kapıya yakın, ayakları salona doğru uzanmış yüzükoyun yatıyordu."... Yüzü çok kötü görünüyordu. Sol kaşının üstünden şakağına doğru aldığı darbe yüzünden, başının o kısmı içeri çökmüştü."... Akan kanlar kuruyarak, yüzüne, kumral saçlarına ve yerdeki koyu kahverengi uzun parkelere yapışmıştı.Her şeyin başlangıcı olur bu cinayet. Kariyerini arkasında, Ankara'da bırakıp yeni bir hayata başlamak için Ayvalık'a gelen eski emniyet müdürü Can Davetçi, kendini bir kere daha müthiş bir kovalamacanın, heyecan dolu bir maceranın içinde bulur. Meslek aşkı, kötülüğe karşı çıkma, herkes için adalet isteme duygusudur onu bu olayların içine iten. Çok iyi eğitim almış, dürüst, genç ve karizmatik eski bir polis müdürünün Ege'nin iki yakasında izini sürdüğü bir cinayetten, toplumu sarsacak olaylara uzanışının, yer yer aşkla, duygusallıkla ve toplumsal çözümlemelerle örülmüş öyküsü... Bir tür "toplumsal polisiye".
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kod Adı Majestik PDF 12.87 MB İndir
Kod Adı Majestik EPUB 14.38 MB İndir
Kod Adı Majestik MOBI 11.35 MB İndir
Kod Adı Majestik ODF 12.11 MB İndir
Kod Adı Majestik DJVU 15.14 MB İndir
Kod Adı Majestik RAR 9.84 MB İndir
Kod Adı Majestik ZIP 9.08 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kod Adı Majestik PDF 12.87 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


Bu kitabı okuyalı en az 8 sene olmuştur..Dün kütüphanemi karıştırırken gördüm ve yeniden alıp okudum..Su gibi aktı gitti..Sonra Yorum yapmadığıma inanamadım..Bu kitap bana Türk polisiye romanlarını sevdiren 3-5 kitaptan biridir..Kurgusu,karakterleri ve olayların heyecanlı akışı ile hala ilk okuduğum da aldığım o tadı veriyor..Kitap yayınlanalı 10 yıl olmuş ve yazarı tekrar yazmamış..yazık olmuş..Ender beyin aslında iyi bir kalemi vardı bence..


İlk okuduğumda çok etkilendiğim, biraz fazla iyimser bir sonu olsa da, gerçekçi, sürükleyici ve etkileyici bir roman. Doğan Kitap’ın Kırmızı-Siyah serisini genel olarak çok beğenmekle beraber bu kitap özellikle tavsiye ettiğim kitaplar arasında.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*