Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Samanyolu

Kategori: Edebiyat Yazar: Kerime Nadir Yayınevi: Doğan Kitap

Samanyolu

  • Yayın Tarihi: 06.03.2002
  • ISBN: 9789756612903
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 222
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
"Bir şarkı mırıldanarak yavaş yavaş elbisesini çıkarıyordu. Kalbimde şiddetli bir çarpıntı ve tatlı bir heyecan vardı. Onu hiçbir zaman böyle yarı çıplak görmemiştim. Elbisesini bir kanepenin üstüne serdi. İskarpinlerini ve çoraplarını karyolanın ayak ucuna fırlattı..."
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Samanyolu PDF 9.21 MB İndir
Samanyolu EPUB 10.30 MB İndir
Samanyolu MOBI 8.13 MB İndir
Samanyolu ODF 8.67 MB İndir
Samanyolu DJVU 10.84 MB İndir
Samanyolu RAR 7.05 MB İndir
Samanyolu ZIP 6.50 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Samanyolu PDF 9.21 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Çok romantik bir Kerime Nadir eseri daha. İnsana huzur veriyor. Bu kitaplarda ne olursa olsun mutlu sonların olması, aşkın kazanması sanırım bu eserleri aradan geçen bunca yıla rağmen okunabilir kılıyor.


Kerime Nadir kitapları sevenler için sinemaya uyarlanmış güzel bir kitap. Saf ve temiz aşkın nasıl olduğunu hatırlamanızı sağlayacak.


romantik duygusal hoş bir kitap ama sürükleyici değil. okurken yoruyor. her ne kadar günümüze uyarlanan diziyi izlemesemde karakterlerden dolayı romandan farklı olduğunu düşünüyorum. acının pişmanlıkların ve kaybetmişliklerin, 2. bir şansın anlatıldığı güzel bir roman.tavsiye ederim.


son derece romantik ve duygusal bir kitap.eski günleri tekrar hatırlamak isteyenler için birebir.tarihin kokusunu hissedebiliyorsunuz kitapta.


Kerime Nadir ARZAK,ne yazıkki entellektüel çevrelerce çok eleştilmiş ,kitapları değer görmemiş bir yazar olmasına rağmen Türk insanı özellikle de Türk kadını,onun eserlerinde kendini bulmuştur.benimde severek okuduğum bir yazardır.bugün ne kadar da glerek izlediğimiz Türk filminde Kerime NADİR’İN imzası vardır. Samanyolu da bunlardan bir tanesidir,iki defa sinemaya aktarılmış neredeyse her karesini ezbere bildiğimiz bir filmdir.başrollerini Ediz Hun ve Hülya Koçyiğit’in oynadığı Zülal ve Nejat’ın ölümsüz aşkı,karasevdası,bitmek tükenmeyen bir aşkın hikayesi…neden Kerime Nadir sevdiğime gelince o çok konuştuğumuz ama varlığına pekte inanmadığımız çoktan ayaklar altında kalan ve ne zaman rastlayacağımızı bilmediğimiz ” AŞK” ı anlattığı için seviyorum.Keşke Selim İLERİ tüm eserlerini yeniden yayımlasa idi ama görüyorum ki çoğunun baskısı bile artık yapılmıyor yazık ,acı bir durum ki yazarımız Türkçe’ye son derece hakimdir.üslubu güzeldir.sözlerime son verirken sevdiğim bir söz ilebitirmek istiyorum.”AŞKIN KİTAPLARA SOKULMASI İYİ OLDU;BELKİ DE BAŞKA YERDE YAŞAYAMAYACAKTI”…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*