Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Bu Salı

Kategori: Edebiyat Yazar: Wolfgang Borchert Yayınevi: Afa Yayınları

Bu Salı

  • çevirmen: Kamuran Şipal
  • Yayın Tarihi: 30.05.1994
  • ISBN: 9789754142310
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 128
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 12.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
"Bir tek sinema bileti için ödenen para karşılığında satın alınabilecek bu seçmeler, bugün Borchert'in ilk kez askeri tutukevini boyladığı yaşta olanlara sesleniyor. O sıralar yirmi yaşındaki asker Borchert'in mektupları devletin güvenliğini sarsıcı nitelikte görülmüş, bu yüzden yazarı ölüme mahkum edilmiş, ama altı hafta kadar bir hücrede bekletikdikten sonra hayatı yeniden bağışlanmıştır. Yirmi yaşında olmak, altı hafta bir hücrede pineklemek ve öleceğini, Hitler ve savaş üzerine düşündüklerini açığa vurduğu birkaç mektup yüzünden öleceğini bilmek! Bu kitabı ellerine alan yirmi yaştakiler, insana kendi fikirlerinin ne denli pahalıya patlayabileceğini, karşılığında ödenmesi gereken bedelin ne denli yüksek olabileceğini göreceklerdir."
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Bu Salı PDF 5.31 MB İndir
Bu Salı EPUB 5.94 MB İndir
Bu Salı MOBI 4.69 MB İndir
Bu Salı ODF 5.00 MB İndir
Bu Salı DJVU 6.25 MB İndir
Bu Salı RAR 4.06 MB İndir
Bu Salı ZIP 3.75 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Bu Salı PDF 5.31 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


Bir tavsiye üzerine araştırırken 1965 ilk basımını bulduğum benim için yeri ayrı olan kitap. Savaş yıllarına aykırı bir bakışla ilginç ayrıntılar sunan ve anlatım dili çok iyi bir kitap. Eğer sadece kitaptaki kadar muhalif düşünceler yüzünden içeriye atılmışsa yazar, çok ama çok yazık olduğunu da eklemezsem Borchert ‘e büyük haksızlık olur.


birçok şeyi farketmenizi sağlayacak ve aynı zamandada farkedilenlerin ne kadar kıymetli olduğunu gösterecek bir kitap. ayrıca okunması çok kolay olan akıcı bir dile sahip.


Savaş gibi düşünceyi köşeye sıkıştıran bir olgunun o savaş çemberi içerisinde sıçrayan, parlayan bir dille ifadesini bulduğu eşsiz bir anlatı. Diline hayran kalacaksınız. Ve sizi soktuğu bunalım çemberine…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*