Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Belşazzar’ın Kızı

Kategori: Edebiyat Yazar: Barbara Nadel Yayınevi: Oğlak Yayınları

Belşazzar’ın Kızı

  • çevirmen: Mehmet Harmancı
  • Yayın Tarihi: 22.03.2002
  • ISBN: 9789753293747
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 416
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 11 x 18 cm
Tanıtım Bülteni
İstanbul'un eski Yahudi mahallesi Balat'ta bir Yahudi vahşi bir cinayete kurban gider. Görünüşe göre cinayet ırkçı nedenlerle işlenmiştir. Çünkü duvarda yaşlı adamın kanıyla çizilmiş bir gamalı haç bulunmuştur. Ama biri, görünüşe aldanmak konukunda o kadar da istekli değildir. Fatma adlı bir kasırı ve sekiz çocuğu olan, altıncı hissi yüzünden bir cadı olduğu bile söylenen Arnavut bir annenin oğlu, Müfettiş Çetin İkmen. Kanıtlar İkmen ve zarif yardımcısı Süleyman'ı iki kişiye götürür: Biri cinayet saatinden az önce yaşlı adamın oturduğu evin önünde görülen İngilizce öğretmeni Robert Cornelius, diğeri Nazi sempatizanı, emekli bir işadamı olan Reinhold Smits. Ama kurbanın adres defterinde bu ikisini birleştiren bir üçüncü bağ daha vardır: Maria Gülcü. Ailesini yıllardır hasta yatağından demir bir pençeyle yöneten bir Rus göçmen. Bu kadın yaşlı adamın ölümünü getiren sırrın kendisinde olduğuna inanmaktadır.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Belşazzar’ın Kızı PDF 17.27 MB İndir
Belşazzar’ın Kızı EPUB 19.30 MB İndir
Belşazzar’ın Kızı MOBI 15.23 MB İndir
Belşazzar’ın Kızı ODF 16.25 MB İndir
Belşazzar’ın Kızı DJVU 20.31 MB İndir
Belşazzar’ın Kızı RAR 13.20 MB İndir
Belşazzar’ın Kızı ZIP 12.19 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Belşazzar’ın Kızı PDF 17.27 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Yazarı Türk olmamasına rağmen İstanbul’da geçen bir polisiye serisinin ilk kitabı. Yazarımız değer yargılarımızı tam olarak anlayamamış ama kitap okunabilirliğinden bir şey kaybetmemiş.


İSTANBUL DA SÜRÜKLEYİCİ BİR MACERAYA HAZIR OLUN.


Bence süper bir kitap. Sürprizlerle dolu. Beni çocukluğumun geçtiği mahalleye ve o yıllara götürdü. Yazarın diğer kitaplarını da aldım.


İşin açıkçası fazla beğendiğimi söyleyemem. Bunda tabi yazarın yabancı olması ve anlattığı karakterin ise Türk olmasının etkisi büyük. Değer yargılarımızı tam anlamadığı belli. Anlaması da beklenemez. Ama yine de boş vaktiniz varsa okuyabilirsiniz.


Ahmet Ümitle sevdiğim polisiye kitap türü, kitap yurdunun kelepir kitaplar bölümünü incelerken bulduğum bu kitapla daha pekişti. Aynı yazarın Arabesk adlı kitabını da hemen başladım. Kitabın konusu değişik ve keyifli. Yazar yabancı olmasına rağmen iyi gözlemlediği romanın geçtiği bölgeyi ve insanları iyi anlatmış. Bu tarz kitapları sevenler için keyifle okunabilecek bir kitap.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*