Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Apartman Aşkları

Kategori: Edebiyat Yazar: Nevzat Erkmen Yayınevi: Söz Yayın

Apartman Aşkları

  • Yayın Tarihi: 22.03.2002
  • ISBN: 9789757190356
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 172
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 21 cm
Tanıtım Bülteni
Bir zamanlar vardı... Kırsal yörelerimizin burçak tarlalarında "gelin olunması", koruluklarında "buluşulması", köylerimizin, mahallelerimizin "ne sefalı" çeşme başlarında sohbetlerin yapıldığı, sırların paylaşıldığı; kasabalarımızda, kentlerimizde bilmecelerin sorulduğu, mısırların patlatıldığı kış gecelerinde, ayrı bir odada toplanan gençlerin göz göze geldikleri, cümbür cemaat aile ziyaretlerinde, önce cumbadan cumbaya, sonra pencereden pencereye kesici -mahcup bakışmaların, mektup "teatilelerinin" hiç eksik olmadığı ortamlardan, Türk kadınları ve Türk erkekleri, artık çoğunlukla, bir yandan en lüks apartmanlar ve en derme çatma" gecekondu"larla, öbür yandan tüm o modern beton yığınlarının içindeki hücrelerde, ama insanoğlunun yaradılışından, mağaralardan bu yana, dünyanın sürmesini sağlayan en temel özellikten, AŞK'tan! Ödün vermeksizin, sürdürüyorlar serüvenlerini -ya siz?
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Apartman Aşkları PDF 7.14 MB İndir
Apartman Aşkları EPUB 7.98 MB İndir
Apartman Aşkları MOBI 6.30 MB İndir
Apartman Aşkları ODF 6.72 MB İndir
Apartman Aşkları DJVU 8.40 MB İndir
Apartman Aşkları RAR 5.46 MB İndir
Apartman Aşkları ZIP 5.04 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


farklı ve ilginç bir kitap. 3 ayrı kişinin hikayelerinden oluşan apartman aşklarından öte cinselliği anlatan bir kitap. çerez kıvamında bir kitap. eğer abuk hikayelerden oluşan kitapları okumayı seviyorsanız size göre. içinden yeni bir şeyler öğrenmekse isteğiniz, uzak durun. tarzım olmadığından ben beğenmedim ama yine de yaban atılacak bir kitap değil. hatta, eğer sizin de ilginç aşklarınız ve bir o kadar da ilginç anlatımınız varsa, nevzat erkmen sizin hikayelernizi de bekliyor, kitaplaştırmak adına…


Kitapta erkeklerin dilinden anlatılan aşk öykülerinde kahramanlar ciddi bir biçimde aşk acısı çekiyorlar. Ya apartmandaki komşusuna, karısının arkadaşına ya da yakın çevrelerindeki bir kadına âşık oluyorlar. Ama o kadar acemiler ki, bir türlü duygularını doğru dürüst açıklayamıyorlar. Aslında, bazen çok çaba harcadıkları da oluyor. Ama ne yapsalar nafile… Başarılı olamıyorlar. Bu öykülerin kahramanları çoğunlukla da olanaksız aşklar yaşıyorlar. Kimi, annesinin arkadaşına tutuluyor, kimi de evli komşu kadına kur yapmaya kalkıyor. Erkek, hayaller kuruyor, fanteziler üretiyor. Ama çoğunlukla karşılık alamadıkları gibi, aşklarını sadece platonik olarak yaşıyorlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*