Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Kendine İyi Bak

Kategori: Edebiyat Yazar: Dr. Kemal Sayar Yayınevi: Kaknüs Yayınları

Kendine İyi Bak

  • Yayın Tarihi: 08.04.2002
  • ISBN: 9789756698303
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 144
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 21 cm
Tanıtım Bülteni
"O kırılgan kızları çok yerde duyar ama onlara dokunamazsınız. Onlar ancak sesleriyle vardırlar ve ancak radyo programlarında isbat-ı vücud ederler. Ürkek serçeler gibidirler, bir dalda fazla konaklayacak olsalar başlarına bir kötülük geleceğinden korkar, o yüzden hayatı küçük dokunuşlarla yaşar, hayatın arka sokaklarında gereğinden fazla kalmamaya özen gösterirler. Kırılgan oğlanlar vardır, onların mesleği de aşık olup söyleyebilseler, konuşabilseler aşk sanki buharlaşıverecek, büyü bozuluverecektir. Onların şifaları ıstıraplarına ta kendisidir... Kırılgan kadınlar vardır. Akşamları evleri kabus yerine dönen, merhamet ve inceliğin yerini tahakküm ve kabalığa bıraktığı evlerin kadınları....
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kendine İyi Bak PDF 5.98 MB İndir
Kendine İyi Bak EPUB 6.68 MB İndir
Kendine İyi Bak MOBI 5.27 MB İndir
Kendine İyi Bak ODF 5.63 MB İndir
Kendine İyi Bak DJVU 7.03 MB İndir
Kendine İyi Bak RAR 4.57 MB İndir
Kendine İyi Bak ZIP 4.22 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kendine İyi Bak PDF 5.98 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Kitabı, yazarın psikolog olmasından dolayı psikoloji kitabı diyerek almıştım fakat yazarın genellikle gezilerinde ki gözlemlerini yazdığı anlatı kitabı diyebilirim.


Kemal Sayar’dan yin bir psikoloji üzerine kitap okumak için almıştım bu kitabı da ama çok fazla psikoloji üzerine bulamadım. Kitabın geneli güncel-sosyal olaylar üzerine Kemal Sayar’ın görüşlerinden ve gezi yazılarından oluşmakta ama psikolojik bir kitap okumaya kendinizi şartlandırmazsanız yine de başarılı bir kitap olduğunu göreceksiniz. Bunların dışında kitapta yine ara ara antipsikiyatrik yorumlar içeren düşünce yazıları da bulunmakta. Kitabın özellikle 19. , 57. , 61. sayfalarındaki bölümleri oldukça başarılı buldum.Kısaca her ne kadar psikolojik bir kitap olmasa da okunabilecek başarılı bir eser…


Psikolog yazarımız kısa makalelerden oluşan kitabında gezdiği yerleri, gözlemlerini anlatıyor ve araya serpiştirilmiş birkaç denemeyle de kitabını genişletiyor. Şahsen kitabı beğendim hoş bir kitap olmuş.. İnsanlara ve dünya yüzeyinde yaşanan hadiselere olan bakış açımı genişletti. Kitaptan hoşuma giden cümleler.*Köle, eline silah verildiğinde ilk olarak kendi kardeşinin beynini dağıtan kimse değil midir?*Hayatı güç toplama yarışına çevirmeyenler. Ağır ve düşünceli yürüyenler. Yalnız Allah’ın önünde eğilenler. Bir gülü koklamasını bilenler. Ne mutlu onlara!


çok hoş bir deneme kitabı.insan ruhunun derinliklerine inen bir tarzı var.


okuduğum diğer kitapları gibi kemal sayarın bu kitabını da zevkle okudum. hayatı anlamlı yaşamanın hızlı ve tüketerek değil, ayrıntıları farkedebilecek bir tempoyla ve hikmet tablosunun karelerinde gezinerek ve hatta kaybolarak mümkün olduğunu bir kez daha göstermiş.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*