Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Harry Potter Çılgınlığı

Kategori: Kültür Yazar: Ahmet Ertuğrul Yayınevi: Kaynak Kitaplığı

Harry Potter Çılgınlığı

  • Yayın Tarihi: 08.04.2002
  • ISBN: 9789757388814
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 108
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 21 cm
Tanıtım Bülteni
Son yıllarda bir inanç ve felsefi temeli bulunmayan ve bilinmezlik kurgusu üzerine kurulmuş kitap ve filmler hızla yayılmıştır. Harry Potter ve benzeri kitaplar bir yönüyle "değersizlik" anlayışının örnekleri niteliğindedir. Bu eserlerde, "ahlaki düzen" anlayışı yoktur. Doğu ve Batı klasikleri arasında yer alan benzeri eserlerlerde genellikle "düzenli bir evren" fikri hakimdi, iyiler ve kötüler arasındaki savaşta, kurallar daima iyilik tarafından yönlendirilmektedir. Oysa Harry Potter kitaplarında yer alan kahramanların ahlaki değerleri sürekli değişmektedir.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Harry Potter Çılgınlığı PDF 4.48 MB İndir
Harry Potter Çılgınlığı EPUB 5.01 MB İndir
Harry Potter Çılgınlığı MOBI 3.96 MB İndir
Harry Potter Çılgınlığı ODF 4.22 MB İndir
Harry Potter Çılgınlığı DJVU 5.27 MB İndir
Harry Potter Çılgınlığı RAR 3.43 MB İndir
Harry Potter Çılgınlığı ZIP 3.16 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Amerika’da IVY leaguede yapılan 1 araştırmada Harry Potter okuyarak büyüyen çocukların ileriki yaşlarda çok daha ahlaklı ve temiz karakterli insanlar olduklarına dair bulgular var. Altı üstü 1 kitap serisinden neden nefret edilir ki? Doğru yoldan ayrılmadığın sürece kaybettiğini zannetsen de günün sonunda kazanan olursun diye öğretmesi ayrı, eğer kolay kazanç için sırf kazanmak için hareket edersen doğruların olmazssa eğer kazandığını zannetsen de kaybedersin diye gösternesi ayrı. Yazarın kitabı okuduğunu düşünmüyorum. Kitap popüler olduğu için filmini izleyip coşkusuna katılan sonra da kendini yanlış tarafta bulan 1 insan kendisi fikrimce.


Bence Harry Potter çok güzel ve fantastik bir seri.Ama aşırı derecede bağlanmamak gerekir .Ama bu kitapları yazmakta yetenek ister.Yani hakaret edilecek bir seri asla olmadı.Ve hayal gücünü kısıtlamıyor bence daha çok insanların yeteneklerini anlamasını sağlıyor.Kısacası tek kelimeyle efsane bir seri.Bu serinin devamını isterim.


yazara hiç katılmıyorum çok saçma bence çocukların okuması daha iyi


Harry Potter kitabının ve onun takipçisi diğer kitapların içerdikleri şiddet ve acımasızlığı örnek paragraflarla açıklamış.Fantastik kitapları çok seviyor olabilirsiniz ama çocukların KAN,İNTİKAM VE SAVAŞ gibi kavramları zihinlerine yerleştirmeleri çok tehlikeli.Bu tehlikeyi görüp çocuklarınızı koruyun.


Harry potter gibi bir başyapıtı bu denli eleştirmeyi ben mantık sınırları içerisinde bulmuyorum para hırsı insanları kör etmiş.Ayrıca bu kadar eleştridiği kitap serisinin ana konusunun sevgi olduğunuda hatırlatırım .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*