Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Kızıl Ejder

Kategori: Edebiyat Yazar: Thomas Harris Yayınevi: Altın Kitaplar

Kızıl Ejder

  • çevirmen: Belkıs Dişbudak Çorakçı
  • Yayın Tarihi: 01.05.2002
  • Orijinal Adi: Red Dragon
  • ISBN: 9789752102354
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 334
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Psikolojik gerilim dünyasında, Thomas Harris'in bir eşi yoktur. İnsanın doğasındaki kötülüğü ve adli tıp soruşturmalarının tüyler ürperten anatomisini birlikte inceleyen Harris, aydınlık dünyamızın karanlık yanını, korku dolu görüntülerini gözler önüne seriyor. Kuzuların Sessizliği ve Hannibal ile devam eden bu olağanüstü romanın kahramanı Dr. Hannibal Lecter ile okuyucular ilk kez tanışıyor. Ve FBI ajanı Will Graham, Kızıl Ejder adındaki katili yakalamak için akıl sağlığını ve yaşamını tehlikeye atıyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kızıl Ejder PDF 13.86 MB İndir
Kızıl Ejder EPUB 15.49 MB İndir
Kızıl Ejder MOBI 12.23 MB İndir
Kızıl Ejder ODF 13.05 MB İndir
Kızıl Ejder DJVU 16.31 MB İndir
Kızıl Ejder RAR 10.60 MB İndir
Kızıl Ejder ZIP 9.79 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kızıl Ejder PDF 13.86 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


334 sayfada insanı bu kadar psikolojikmen germek işini herhalde Harris ten başka kimse bu kadar iyi yapamazdı.Lecter zaten tanımayanınız yoktur,roman içindeki tüm konuşmalarında insan ister istemez kendine “acaba” diye soruyor.Okuyun okumamak polisiye dalında eksiklik çünkü.


Thomas Harris yarattığı Hannibal karakteriyle dünyaca tanınıyor. Dr. Lecter’i tanımak için bu eseri okumalısınız. Gerilim yönü çok yüksek bu kitabı tavsiye ederim.


Oldukça sürükleyici bir kitap Thomas Harris yazdığı türün örneklerini başarıyla veren bir yazar. Okunması gereken bir kitap sizi hemen içine alıp sarıyor.


muhteşem bir roman. filmini de izledim ama tabi diğer kitaptan uyarlanan filmler gibi çok beğenmedim malesef çünkü hiç bir filmde kitabına sadık kalınmıyor. bu romanı herkese tavsiye ederim. iyi okumalar


Kuzuların Sessizliği’nden önce… Bu roman, Hannibal’dan sonra Türkiye de duyulduğu için, sonradan yazıldığı sanılıyor. Oysa, bu serinin gerçekte de ilk kitabı. 80 li yıllarda MANEATER adıyla sinemaya da aktarılmış ve oldukça başarılı olmuş. 2000 li yılların başında, orijinal adıyla tekrar filmi de çekildi. Her ikisini de izlemenizi ve kitabı mutlaka okumanızı öneririm. Hatta üç kitabı sırası ile okumak ve sonra da üç filmi ardarda seyretmek çok güzel olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*