Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Aşkın Ömrü Evde Uzar

Kategori: Edebiyat Yazar: Frederic Barbier Yayınevi: Doğan Kitap

Aşkın Ömrü Evde Uzar

  • çevirmen: Renan Akman
  • Yayın Tarihi: 09.05.2002
  • Orijinal Adi: Memoires d'un jeune homme derenge
  • ISBN: 9789752930025
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 108
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
"Aşkı öldüren sifon sesleri değildir. Ateşli rüyalarımızı iklimlendirilmiş kabuslara dönüştüren can sıkıntısı korkusudur. Aslında sifon sesleri bu sıkıntıyı geçirir, tıpkı kızarmış ekmek kokuları, eski tatil fotoğrafları, komodinin üzerinde unutulmuş bilezikleri ve ceketinin cebinde bulduğunda insanın gözlerini yaşartan aptal bir not gibi. Gündelik yaşamın en iyi ilacı, tüm alışkanlığı içinde gündelik yaşam kültürüdür.""İnsanları birlikte yaşamaktan tek bir nedende çekinirler: rutin korkusu. Bu korku, içinde bir başkasını gizler: tekeşlilik korkusunu. Erkekler yaşam boyu aynı kadınla kalabileceklerini bir türlü kabul edemezler. Çözüm basittir. Aynı kadının hem anaç hem orospu, hem vamp hem lolita, hem seks bombası hem ürkek bakire, hem hemşire hem hasta olması."
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Aşkın Ömrü Evde Uzar PDF 4.48 MB İndir
Aşkın Ömrü Evde Uzar EPUB 5.01 MB İndir
Aşkın Ömrü Evde Uzar MOBI 3.96 MB İndir
Aşkın Ömrü Evde Uzar ODF 4.22 MB İndir
Aşkın Ömrü Evde Uzar DJVU 5.27 MB İndir
Aşkın Ömrü Evde Uzar RAR 3.43 MB İndir
Aşkın Ömrü Evde Uzar ZIP 3.16 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Aşkın Ömrü Evde Uzar PDF 4.48 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Bazı yazarlar vardır sadece anlatırlar.Hayatlarını başka hayatları.Bazılarıda üzerine hiçbirşey bırakmadan anlatırlar.Bazıları ise daha görkemli olsun daha dokunaklı olsun diye süslerler yazdıklarını ve anlatıklarını.Bu yazar süslemeyenlerden olduğu gibi yalın olarak anlatmış hoşmu olmuş boşmu derseniz bence ne çok hoş olmuş nede çok boş olmuş.Yani ne acılı kahve tadı var ne şekerli kahve tadı var orta şekerli kahve tadı var.


Yazarın, önce 3900 TL, daha sonra Aşkın Ömrü Üç Yıldır! ve en son olarak Aşkın Ömrü Evde Uzar isimli kitapları okudum. Kitapların öncelik sırasını karıştırdım. Kitaba gelince; ben yazarın en çok bu kitabını beğendim. Çok hoş bir anlatımı ve ikili ilişkileri farklı bir şekilde irdeleyen bir tavrı var. Bunun yanında yazarın diğer kitaplarına olan eleştirilerimde de söylediğim gibi, uyuşturucu ve alkolü bu kadar rahat bir şekilde kullanımını anlatması bana ters geliyor. Yazarın bu anlamda kendini okuyan genç okuyucularını düşünerek özendirir bir anlatım kullanmaması düşüncesindeyim.


bir solukta okunan, sevimli farklı anlatımı ile keyifli bir kitap. eski reklamcı yeni yazar gerçekten iyi yazıyor. daha önce okuduğum iki kitabındaki tat bu kitapta da var. Diğer iki kitabındaki sivri dil henüz oluşmamış sanki.ilk kitabı olduğu için daha soft yazıldığı fikrini uyandırıyor. konuya takılmadan sırf anlatımı için bile zevkle okunacak bir kitap. satır aralarına gizlediği güzel sözler de cabası…


Frederic Beigbeder / Aşkın Ömrü Evde Uzar isimli kitabına hevesle başlayıp hayal kırıklığıyla bitirdim. İçeriğin kitap adıyla ilgisi yok son sayfasından başka..! Kitapta altını çizebildiğim tek yer kitabın en arkasında aynı zamanda yukarıda tanıtımda yazan cümleler oldu. Birkaç saatte biten çerez bir kitapmış.. tavsiye etmiyorum.


Avusturyalı yazarın bir psikolojik kitabı. Çok kötü ve kuralsız hayatı olan birini düzene sokan bir aşk hikayesi yalnız söyleyeyim biraz argo kullanmış ama mutlu sonla biten bir hikaye.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*