Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Olumlu İlişkilerin Gücü

Kategori: Diğer Yazar: Ken Blanchard Yayınevi: Kariyer Yayıncılık

Olumlu İlişkilerin Gücü

  • çevirmen: Fatma Can Akbaş
  • Yayın Tarihi: 17.05.2002
  • Orijinal Adi: The Power of Positive Relationships
  • ISBN: 9789758515271
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 131
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 21 cm
Tanıtım Bülteni
Olumlu İlişkilerin Gücü"Bir Dakikalık Yönetici" isimil kitabıyla milyonlarca okuyucuya ulaşan Ken Blanchard, "Olumlu İlişkilerin Gücü" isimli eseriyle de aynı başarıyı yakalıyor. Pozitif ve güven verici teknikler kullanarak, işyeri ve evdeki verimlilğin nasıl artırabileceğini örneklemeli olarak sunan kitap, yerleşmiş kurallar karşısında, insanın kendi içsel değerlerini ön plana çıkarıyor. "Önce tüm kurlları yık ve kendi gücünü keşfet" sloganıyla yola çıkan yazar, kişisel gelişim alanına girmeye başlayan "pozitif psikoolji"yi de tanımlamaya çalışıyor. "Olumlu İlişkilerin Gücü" bir yöneticinin işyerindeki başarısının sihirli formüllerini verirken, başarılı bir eş olarak evde nasıl verimli olunabileceğini de anlatıyor. Sosyal hayattaki rolü ne olursa olsun, bireyin kendi yanlışlarının farkına varması ve kendine olan güveninin yeniden kazanabilmesi için bu hataları en aza indirmesinin yollarını da sunan kitap, istenmeye davranış ve tutumların nasıl izole edilebileceğini de başarılı bir teknik ve yöntemle işliyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Olumlu İlişkilerin Gücü PDF 5.44 MB İndir
Olumlu İlişkilerin Gücü EPUB 6.08 MB İndir
Olumlu İlişkilerin Gücü MOBI 4.80 MB İndir
Olumlu İlişkilerin Gücü ODF 5.12 MB İndir
Olumlu İlişkilerin Gücü DJVU 6.40 MB İndir
Olumlu İlişkilerin Gücü RAR 4.16 MB İndir
Olumlu İlişkilerin Gücü ZIP 3.84 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


Kitap oldukça sade bir anlatımla yazılmış.Konunun diyaloglar eşliğinde hikaye şeklinde yazımı bir de kullanılan yazı karakteri kitabı çok da kolay ve hızlı okunur hale getiriyor.Kitap belki onlarca teknik öğretmiyor olabilir ama çok yararlı bir teknik öğrettiği kesin.


kitap belli teknikleri kullanarak evde ve iş te daha olumlu daha etkili daha verimli olabileceğimizi ortaya koyuyor sadece bir aferin tepkisini kullanarak hayatımızın ne kadar çok değişebileceğini bize kanıtlıyor okuyan içinde yazan içinde başarılı bir kitap insan ilişkileri konusunda meraklı olanlara tavsiye edilir


Bu kitaba canı gönülden 5 yıldız veriyorum sıkıldığım günlerde beni biraz daha hayata bağladı. Bundan sonra elimden geldiğince kitapta verilen mesajı hayatıma entegre edeceğim.


Özellikle çalışan kişilere tavsiye ediyorum ilk başlarda sıkıcı gelebilir fakat sonuna kadar okumanızda yarar var …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*