Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Zoser

Kategori: Edebiyat Yazar: Mehmet Köseoğlu Yayınevi: Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık (kdy)

Zoser

Tanıtım Bülteni
Hayatta bazı şeyleri fark edemeyebiliriz. Bunların farkına varmak için de bir sebep gereklidir. Ve o sebep ortaya çıktığı zaman gerçeği aramak amacıyla peşine takılırız ardından. Korksak da ipuçlarını takip eder, merakımızı gidermeye çalışırız. İşte bu kitapta da o sebep ortaya çıkmış ve kahramanlarımız nice sırlarla dolu, günümüzde gizemini hâlâ koruyan Mısır Piramitleri'nin ve firavunların esrarengiz dünyasında kendilerini bulurlar. Fark edebilmek için bilmek gerekir. Ama şunu da unutmamalı ki:“BİLİNMEYEN GÖRÜNMEYENDE GİZLİDİR.”
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Zoser PDF 6.23 MB İndir
Zoser EPUB 6.96 MB İndir
Zoser MOBI 5.49 MB İndir
Zoser ODF 5.86 MB İndir
Zoser DJVU 7.32 MB İndir
Zoser RAR 4.76 MB İndir
Zoser ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Oldukça akıcı ve sade bir dili var. Bir solukta okudum çok heyecanlı ilerledi. Keşke bitmemiş olsaydı dediğim kitaplardan biriydi.


Kitap çok sürükleyici ve her sayfasını okuduğunuzda bir sonraki sayfada neler olacağını merak ediyorsunuz. Gerçekten bir solukta okuyacağınız bir kitap. Çok başarılı buldum tebrikler


Her sayfayı okurken sizi bir sonraki sayfa için sabırsızlandıran bir hikaye örgüsü var. Başından sonuna kadar sıkılmadan okuyacağınız türden bir kitap. Yazar sizi anlatımıyla hikayenin içine alarak soluk soluğa bir maceraya çıkarıyor. Umuyorum ki yazar yeni kitaplarla karşımıza çıkar.


Kitap kendisini okutturacak gizemlerle dolu, bitirene kadar elinizden düşüremeyeceksiniz. Çok akıcı bir dille yazılmış bu kitabı şiddetle tavsiye ediyorum.


Her sayfasında heyecan ve sırlar dolu muhteşem bir kitap çok başarılı tebrikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*