Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Cepten Cebe Sevgi Mesajları

Kategori: Diğer Yazar: Bayram Çalık Yayınevi: Arı Sanat Yayınevi

Cepten Cebe Sevgi Mesajları

  • Yayın Tarihi: 31.05.2002
  • ISBN:
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 123
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 9.5 x 13.5 cm
Tanıtım Bülteni
Aşk bir yapraktır mazinin önünde, Aşk bir kurşundur katilin elinde,Aşk bir şiirdir şairin dilinde,Aşk bir sevgidir, iki gencin kalbinde...Tatlı biri vardı, sevilmeye değer,Güzel biri vardı görülmeye değer,İyi dostlar vardı özlenmeye değerAma biri vardı ki; Can vermeye değermesajı okuyorsa eğer.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Cepten Cebe Sevgi Mesajları PDF 5.10 MB İndir
Cepten Cebe Sevgi Mesajları EPUB 5.71 MB İndir
Cepten Cebe Sevgi Mesajları MOBI 4.50 MB İndir
Cepten Cebe Sevgi Mesajları ODF 4.80 MB İndir
Cepten Cebe Sevgi Mesajları DJVU 6.01 MB İndir
Cepten Cebe Sevgi Mesajları RAR 3.90 MB İndir
Cepten Cebe Sevgi Mesajları ZIP 3.60 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


Merhaba, bu kitabı değişik mesajlar bulabilmek adına almıştım fakat kamyonlarda ve minübüslerde gördüğümüz sözlerin ağırlıkta olduğunu görünce üzüldüm. Açık konuşmak gerekirse beğenmedim ve tavsiye etmiyorum.


Hakikaten bu ve benzeri eserleri kitap raflarında görüp ki karştırdığınızda beklentilerinizin oldukça altında hazırlanmış, fazlaca emek safedilmeden ve -belkide- ticari kaygılarla kaleme alınmış oldukları hissine kapılıyorsunuz.Bu eser için net bir tavır koyamasam da benzerleri için bu gözlemimde haklılık payı bulunduğu fikrine farklı okuyucu yorumlarının da benzerlik arzetmesinden vardım.Cep kitapları bir şekilde çok tutuluyor, özelliklede dua, şiir, ilahi,burç..vb. konularında olanların revaç bulduğu bir gerçek. Zaman zaman bu suistimale uğruyor, uğratılıyor. çalakalem üç beş satır yazan birileri ( yada bunları birilerinden kopya eden, hırsızlayan) kalkıyor ucuza batırıyor ama tbiri caiz ise ‘sürümden’ kazanma amacından başka bir hevesatı olmadan milletin, okuyucunun hissiyatı le oynuyor.Böylesi eserlerde bu hataya bilmeden düşenleri ve bu eserin sahibini de tenzih ederim ancak eserinde de ben gerçek manada basıma değer dolu dolu bir içerikle karşılaşmadım.O nedenle yazarını, basımevlerini ve bu ve benzeri eser çıkaranları daha hassas ve dikkatli olmaya davet ediyorum. Okuyucularda bir eseri şöyle bir gözatmadan, içeriğinden haberdar olmadan sırf isminin cazibedarlığına, cildinin parıltı ve albeniliğine, renginin ışıltılılığına, fiyatına bakarak almasınlar artık. Hqayal kırıklılığı yaşamamak adına biraz duyarlı ve temkinli olsunlar, olamayana okuyucu arkadaşlarını da uyarsınlar.:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*