Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Cehennem Çiçeği / Bir Kamu Davası 2

Kategori: Edebiyat Yazar: Alper Canıgüz Yayınevi: Alfa Yayınları

Cehennem Çiçeği / Bir Kamu Davası 2

Tanıtım Bülteni
“Bilirsiniz insanlar doğar, ölür ve sonra büyür.”5 yaşındaki dâhi dedektif Alper Kamu, tüyler ürperten, kahkahaya boğan ve yürek burkan ikinci macerasıyla huzurlarınızda.Kahramanımız, bir yandan amcasının ölümünün dolaylı müsebbibi Adalet’in peşinde koşarken, diğer yandan kendini tuhaf bir cinayet davasının içinde bulur. Mahalleye yeni taşınan ailenin oniki yaşındaki oğlu Ümit, engelli kardeşini boğarak öldürdü, öyle mi? Üstelik itiraf da etti. Kardeşinin acılarına son vermek istemiş.Masumane bir cinayet…Alper Kamu şahitli, ispatlı, itiraflı bir cinayeti yeniden çözerken aileye, aşka, dostluğa, adalete, kısacası hayata ilişkin birçok düğümü de çözüyor.Cehennem Çiçeği, sadece kahkaha atarken elinizden düşebilecek, merak ve hayret uyandıran bir roman.Bu düşüncelerle eve doğru ilerlerken karşı kaldırımda park etmiş kırmızı Düldül’ü fark ettim. Mümtaz Abi az ötede bir apartmanın girişinde, komşu kızı Zuhal’e bir şeyler anlatmaktaydı.  Bir kolunu kızın sırtını verdiği kapıya, diğerini beline yaslamıştı. Küçük bir Kadir İnanır ile Türkan Şoray idiler adeta o an. Sevgi emekse, Mümtaz Abi, herhalde bir sürü palavra sıkmak ve soytarılık etmek suretiyle var gücüyle kızın kalbini kazanmaya çalışıyor, Zuhal de onu mahçup bir gülümsemeyle ödüllendiriyordu. Kim bilir? Belki bu tabloyu izleyen herhangi biri onlarda ilk aşkın beceriksiz ama muhakkak ki içten  ve saf halini görebilirdi. Bense mahallenin öbür ucunda sotaya yatmış, kin dolu gözlerle onları izleyen Kansız Celal’i görüyordum.
Satıcı Kitap Adı Bağlantı
Trendyol Cehennem Çiçeği / Bir Kamu Davası 2 Satın Al
Kitapyurdu Cehennem Çiçeği / Bir Kamu Davası 2 Satın Al
D&R Cehennem Çiçeği / Bir Kamu Davası 2 Satın Al
Idefix Cehennem Çiçeği / Bir Kamu Davası 2 Satın Al
BKM Kitap Cehennem Çiçeği / Bir Kamu Davası 2 Satın Al
Hepsiburada Cehennem Çiçeği / Bir Kamu Davası 2 Satın Al
Nadir Kitap Cehennem Çiçeği / Bir Kamu Davası 2 Satın Al
N11 Cehennem Çiçeği / Bir Kamu Davası 2 Satın Al
Amazon Türkiye Cehennem Çiçeği / Bir Kamu Davası 2 Satın Al
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Cehennem Çiçeği / Bir Kamu Davası 2 PDF 6.23 MB İndir
Cehennem Çiçeği / Bir Kamu Davası 2 EPUB 6.96 MB İndir
Cehennem Çiçeği / Bir Kamu Davası 2 MOBI 5.49 MB İndir
Cehennem Çiçeği / Bir Kamu Davası 2 ODF 5.86 MB İndir
Cehennem Çiçeği / Bir Kamu Davası 2 DJVU 7.32 MB İndir
Cehennem Çiçeği / Bir Kamu Davası 2 RAR 4.76 MB İndir
Cehennem Çiçeği / Bir Kamu Davası 2 ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


2.kitabı birinci kitaba göre daha çok sevdim. Alper Kamu okumak çok eğlenceli, kitap birinci kitaba göre kolayca aktı gitti. Bazı cümlelerin üzerinde çok uzun düşündüm. Mutlu oldum okuduğuma, eğlenceli bir dili vardı. Beş yıldız, teşekkürler kitapyurdu.


Bacaksız haliyle boyundan büyük laflar eden, her gelene posta koyan, zekasıyla okuru güldürürken düşündüren ve hep 5 yaşında olan Alper Kamu’nun maceraları devam ediyor.


Küçük şeytan, bacaksız haliyle boyundan büyük laflar eden, her gelene posta koyan, zekasıyla okuru güldürürken düşündüren ve hep 5 yaşında olan Alper Kamu’nun maceraları devam ediyor.


İlk kitabı 3 gün önce bitirmiştim, şimdi de bu. O kadar ince cümleler var ki unutulmaması, altı çizilmesi gereken. Keşke yanımda bir kalem olsaydı dedim… Alper Kamu’nun dedektifliği kitabı soluksuz okutuyor.


Alper Caniguz’un elinden çıkmış bir şahaser.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*