Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Tarikat Gerçeği

Kategori: Siyaset Yazar: Ahmet Hakan Coşkun Yayınevi: Eylül Yayınları/istanbul

Tarikat Gerçeği

  • Yayın Tarihi: 01.09.2001
  • ISBN:
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 136
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 21 cm
Tanıtım Bülteni
Ben şahsen mantarı çok severim. Bilmem siz de sever misiniz. Mantar çok leziz bir yiyecektir. Amma mantarın zehirlisi de vardır. Diyelim ki bir mıntıkada zehirli mantarlar çok, bunların arasında iyi mantarda var, zehirsiz mantar da. Fakat insanlarında çok önemli bir kısmı zehirliyi zehirsizden ayıramıyor. Çünkü ben şahsen ne şeyhim, ne müridim, ne bir tarikatçıyım. Ama ben bir fıkıhçı olarak burada bulunuyorum. Sizde bize soruyorsunuz. Birazda insanımıza mesaj vermemiz lazım. Bir müftü olarak Süleyman Bey'in tercüme ettiği kitap önemli bir kitaptır. Anket yaptılar hocalara sormuşlar. Bu tarikat gerekli mi insanlar tarikata girmesede iyi bir müslüman olur mu, olmaz mı, siz de sordunuz nitekim.Efendim mantar yemesenizde olur. Mantar yemeyen insanın hiçbir şeyi eksilmez. Ama zehirli mantar yerseniz kesin ölürsünüz. Bu siyahla beyazın yanyana geldiği bir durumdur.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Tarikat Gerçeği PDF 5.64 MB İndir
Tarikat Gerçeği EPUB 6.31 MB İndir
Tarikat Gerçeği MOBI 4.98 MB İndir
Tarikat Gerçeği ODF 5.31 MB İndir
Tarikat Gerçeği DJVU 6.64 MB İndir
Tarikat Gerçeği RAR 4.32 MB İndir
Tarikat Gerçeği ZIP 3.98 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Tarikat Gerçeği PDF 5.64 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


Günümüzde artan tarikat adı altındaki gizli işleri ve baş ağrılarını satırlarıyla okuyucusuna sunan bir eser.Gerçekler her ne kadar acı olsa da bilmek ve üzerine gitmek problemin en en doğrusudur hayatın …tarikatların çizdiği yolu bilmek ve ona göre davranmak zihniyetindeki insanların işlediği suçlar ve dışa vurdukları suçsuz gibi görünen sebepler ve daha birçok konuyu yakından bilmek isteyen okuyucularımıza tavsiye ederim…


İskele Sancakta tarikatlarla ilgili oıan o proğramı izlemiş ve çok beğenmiştim.Özellikle de Sivil alim Hayrettin Karaman’ın görüşleri çok hoşuma gitmişti. Bu kitap ta o programın nesre dökülmüş hali işte.Türkiye’de devamlı tartışılan tarikat konusuna net açıklamalar getiriyor.En azından bu işi bilen adamlar konuşuyor.Hayrettin Karaman’ın kitabın arka kapağınada yazılan mantar benzetmesi ise olayı gayet iyi özetliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*